Duh 4 Napisano Jun 22, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam sta sam trazio... http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=2608&trazi=1&ur=1&model=0&tip=trans&m=Honda-TRANSALP Prilicno je mator, i uopste nije malo presao, ali nesto ne verujem ni u satove ovih motora koji su stari po 13-15 god i pise da su presli 30 000km, a enduro masine, pravljene da se covek vozi, a ne da stoje u garazi. Cena koja mi je ponudjena je 1500e (ali je motor stranac, dobijam tamo carinski list, pa ga ovde carinim, rece decko da ce me ti troskovi izaci oko 300e sto je meni malo sumnjivo...). E sad, kaze da je na motoru prva farba i da je u dobrom stanju (inace, lik je neki bajker, kaze ima jos motora, nabrojao mi je desetak komada, sutra ide na skup u Indjiju...). Ono sto mi treba je drustvo do Backe Palanke u ponedeljak kad planiram da pogledam motor (posto je ipak godiste mog mladjeg brata, a ta berba i nije neka ;D). Ja naravno placam sve, castim i sve sto uz to ide, pa cak i ako ne uzmem motor. Mada opet ne znam da li da se upustam u kompletno zezanje jer se radi o strancu i brine me ono prevodjenje. Jel ima neko nesto pametno da kaze ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Jun 22, 2007 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U takvim situacijama nema sta da se kaze pametno. Nisi rekao koje je godiste tako da predpostavljam da mozes u BG da ga nadjes pod istim uslovima. Ali ono uvek postoji ako je to to sto si trazio idi vidi pa sta bude bice. A sto se tice troskova ne znam sta da ti kazem. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jun 22, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan E stvarno mudro zboris ;D Motor je 87. godiste (pise ti na onom linku ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Jun 22, 2007 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Enduro masine ako se dobro odrzavaju sigurno mogu da predju bar 100 000,mog druga je prevod za KLE '93 ispao oko 200-300e ali se prvo raspitaj gde treba da budes siguran,da imas jos malo da dodas za onu '94,ipak je razlika 7g. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jun 22, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ona iz 94. godine jos uvek nije u zemlji... Ja zovem i pitam, a covek- On:da odlican je transalp 87. godiste... Ja:kako 87. mislim na onaj sto je 94. On:aaaaa, ma ja to jos nisam uvezao. Ja:A ona afrika? On:afrika je havarisana. Ja:Kako havarisana? On:Pa lepo, nema zadnji kraj. Ja:Ali ja gledam sliku, Afrika je dobra. On:A, ni nju nisam uvezao, pusti ti moto berzu, tamo nista nije tacno, to je vise kao reklama, nego gledaj moj sajt... Svasta... Da napomenem da je to skroz drugi lik... A ovaj za prvog transalpa mi je napomenuo da je stranac tek kad sam ga drugi put pozvao, kaze dodji ti objasnicu ti sve kad dodje. Xexe, ko da je meni BT blizu i ko da kupujem cokoladu a ne motor... Na kraju cu da odem u Nemacku i sam sebi da dovezem motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6424 Napisano Jun 22, 2007 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je to para za stranca tog godista. Carina, porez, spediterske usluge, prevod kupoprodajnog ugovora i saobracajne, sve to ce da te izadje vise od 300e garant. Racunaj da ce sve ukupno motor da te izadje bar 2000e sto je za 87god. po meni mnogo. Jedino ako spusti cenu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jun 22, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam ja trazio Transalp-a, meni je receno da ga kupim ako je kilometraza ispod 100000km...Znaci, mnogo su izdrzljivi motori uz dobro odrzavanje, a mislim da je taj motor u inostranstvu dobio upravo takvo. Ali, sada dolazi ono ali...Ti placas carinu, koja jeste u okviru 300 evra, pa porez, pa prvu registraciju, koja kosta jos oko 160 evara...Nece da bude ispod 2000.Proveri na forumu, vec je bilo informacija tacno koliko se racuna za sve ( hint:na starom forumu radi search kako treba). Meni je na kraju sve izaslo 1950€ i zadovoljan sam sa kupovinom, prosao je test ( a kod mene se bas testira ). Za te pare ces naci i ovde. Probaj da nazoves i onog lika u Backoj Topoli od koga je Najzli kupio AT ( hint:PM za Najzlija) ... Srecno, i jos jedan hint za kraj: Sve u svemu, neces pogresiti ako kupis Transalpa , pitaj Minu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jun 22, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Spustena je kao sa 1600 na 1500... Mislio sam da je motor jeftiniji jer je mator i dosta je presao, a onda mi on sam spusti sa 1600 na 1500... Pa ga posle minut opet pozovem da bi se ispostavilo da nikakve dazbine nisu placene... Uverava me da za 300e zavrsavam sve, kao vodi se motor na 700e, pa ce dazbine biti manje... Nemam pojma... Ako je prva registracija 160e, nema sanse da prodjem ispod 2000, a to je mnogo za motor star 20 (dvadeset) godina... O onom liku iz BT se radi u prethodnom postu, onaj sto je oglasio motore koje jos nije uvezao... A i malo je skup. Pitao sam vec Minu za TA, znam da je prezadovoljna ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jun 22, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan I pitaj newbee-a, i pitaj Ristu...itd ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jun 22, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma dobar je motor, nema sta. Maksimalno izbegavam da davim ljude, samo kolko moram. Da vam ne presedne dok ga ja kupim... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jun 22, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan TransAlp je sjajan bajk... Puno mi je to para za to godishte i tu kilometrazu...pa mene je moj '93 sa 35 000 km izashao 2000eur, + prva registracija 13 000din .... A tebe tje taj da izadje chak i vishe... Pogledaj ti taj bajk, probaj itd... i ako je sve ok, spushtaj mu cenu !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 22, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Brate...ako ne nađeš nekog stvarno iskusnog da pođe sa tobom, moj ti je savet: "...prođi ga se, ne zameći kavge..." Nije ti bre pod moranje da kupiš motor, najbolje kombinacije iskrsnu kad se najmanje nadaš . Ako se pojavi mašina u Bg i okolini, javi mi se, pa ćemo da zamolimo jednog dečka koji je tata za te stvari (i meni je našao hondu), da pođe sa nama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jun 22, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima... Znas Peki kako je to kad je covek nestrpljiv, a stvarno s trudim da ne budem... Aj sto ne mogu da prodam stari motor, nego ne mogu ni da kupim novi ;D Odnosno da prodam novi a da kupim stari, posto prelazim sa godinu ipo dana stare masine na nesto staro 15-ak godina ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 22, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima... Znas Peki kako je to kad je covek nestrpljiv, a stvarno s trudim da ne budem...: U tom slučaju uvek treba da se setiš vica o starom i mladom biku koji sede na vrh brda i merkaju krdo krava u podnožju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jun 22, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Xexexe, poucan je... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1262 Napisano Jun 22, 2007 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Koji je to lik iz Backe Palanke (mozda ga znam posto sam i ja tu)? Puno para trazi za tako mator motor. Ta cena mora ici jos dole. Meni je jedan decko isto ovde iz BPalanke nudio juce Yamahu Super Tenere 750 '91 god. za 1200 eura ne carinjenu. Ja je probao i stvarno lepo radi ali meni je to prevelik motor posto sam ja jos uvek zelen na vecim kubikazama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jun 22, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan E pa ne znam stvarno, Imas tamo na onom prvom linku broj telefona, i sliku kuce, pa ako mozes da zakljucis na osnovu toga. Verovatno ga znas posto ima dosta motora i sam je motorista, a kapiram da BP nije veliko mesto... Da, velika je tenera, ima jedna u kategoriji prodaja stvarno dobra, al prevelika za mene... Kazem ti, mislio sam da je to cena sredjenog motora sa placenim dazbinama. U tom slucaju na onu cenu, moja registracija i sve ok, ali ovako je malo previse... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Jun 22, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Enduro masine ako se dobro odrzavaju sigurno mogu da predju bar 100 000... To si u pravu. Ali zato Hondine masine ako se dobro odrzavaju mogu da predju 500.000. 1500e za stranca nije malo pogotovo to godiste. Koliko se vidi na slici motorce izgleda ok ali naravno treba proveriti masinu. Racunaj da ce te carinjenje izaci jos jedno 200-300e plus jos registracija. Ako mozes malo da korigujes cenu, i da ga uzmes sa sve koferima onda je to dobra kupovina. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...