alexanto 4901 Napisano April 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Bandolerosi - vidimo se posle 12. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano April 17, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Vidiimoo se!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4901 Napisano April 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Vesela družina na štandu BJB: domaćini Bandolerosi, Boriša i njegova lepša polovina i alexanto sa juniorom (starijim) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano April 17, 2011 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vidiimoo se!!! Baš mi je drago da sam se danas upoznao s Alexantom. Obožavam ovaj forum ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4901 Napisano April 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da smo se upoznali a biće još prilika za druženje. Zato sam na kraju krajeva i došao danas ponovo na sajam i upoznao još nekolicinu dragih kolega forumaša. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano April 17, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i današnji domaćini stigli kući. Utisci sa Moto Bike Expo 2011 su odlični. Fenomenalno druženje sa društvom svih uzrasta koji su posetili naš štand. Konačno je došlo i do upoznavanja sa nekolicinom naših virtuelnih kolega sa BJBikers foruma (Goran, alexanto i njegov junior, Dane Deda, Boriša i Jelena, Sale i Snežana sa Koletom i lepšu polovinu Arakisa - Gocu). Nismo uopšte pogrešili u proceni, još su bolji u živo. Što se današnjeg dana tiče, poseta je bila daleko manja nego juče. Pošto je bio zadnji dan bilo je skroz opušteno, toliko da se čak ni ulaznice nisu svima naplaćivale. Zainteresovanih za reli - "Tour Around Serbia 2011" ima. Biće nas mnogo ! Evo i kratkog kolaža današnjeg dana Na mladima svet ostaje, posetilac našeg štanda u obilasku... Ja... Bandolera i Dane Deda, izljubiše se k'o najrođeniji kad su se upoznali...moćan ovaj naš forum Posle obilaska omladina se zanimala sa stručnom literaturom na našem štandu Što nas prekidaš ??? Ozbiljne teme Štand je s vremena na vreme bio pun posetilaca Alexanto i sin, Sneža i Sale, Kole i ja.... ljudi, Aleksanto junior zna o motorima više od mene Pristižu naši.... Jelena i Boriša.... "BackStage" Dane Deda Dame u backstage-u Goca i Bandolera Goca, Arakis i "Tesla" Pozdrav svima od Bandolerosa 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 17, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast ekipi koja je sedela na štandu. Uspeli smo jer imamo odlične ljude za naše akcije i to je dobitna kombinacija. Ovo je dobro iskustvo i iskoristićemo ga za sledeći sajam. Hvala svima koji su došli na naš štand i svojim prisustvom upotpunili našu prezentaciju. Vidimo se na sledećem sajmu, negde. U Beogradu i u Novom Sadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano April 17, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Хвала и да нас на следећем скупу буде још више!!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2681 Napisano April 18, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Forumasi zna se standardno svi u formi,em zdravi{skoro svi} em lepi i veseli. Do skorog videnja. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano April 18, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druže u ime svih nas koji smo bili na AMS - BJB štandu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2681 Napisano April 18, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Navijamo za Gocu da te sto pre dovede u formu, a da ti dozvola ostane u dzepu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano April 18, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari drago mi je da smo bar neke od vas upoznali....vidimo se prvom zgodom ponovo 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano April 18, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Наравно! И нама баш мило, велики поздрав за Јелену и тебе од нас! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black 7 Srbija 3 Napisano April 20, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se zahvalim AMS/BJB ekipi na ucescu na sajmu, da se izvinem za organizacione nedostatke od strane sajma i da kazem da bi sajam definitivno bio mnogo siromasniji da se niste pojavili. Puno pozdrava, Vukasin 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano April 20, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vukašine i nadamo se da je ovo početak uspešne saradnje. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 20, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Vukašine, ne beri brigu. Sve je bilo na nivou a te organizacione sitnice su normalna pojava i zaista su sitnice. Važno je da smo uspostavili saradnju i nadam se da ćemo je održati još dugi niz godina na obostrano zadovoljstvo. I nama je bilo više nego prijatno kod Vas na sajmu. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMXBandit 28 Napisano April 27, 2012 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: BG Motocikl: YBR 250 '08 Prijavi odgovor kao problematičan A ove godine (2012) jel se odrzava? Postoji link : Moto bike 2012 ali cini mi se da vise nije aktuelan, bar vidim da ne moze da mu se pridje prateci linkove sa pocetne strane sajta novosadskog sajma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano April 27, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan A ove godine (2012) jel se odrzava? Postoji link : Moto bike 2012 ali cini mi se da vise nije aktuelan, bar vidim da ne moze da mu se pridje prateci linkove sa pocetne strane sajta novosadskog sajma. čini mi se da si malo zakasnio kao i ja..Gledam sad ovu temu i ne verujem da sam jednostavno ispustio iz vida sajam ove godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMXBandit 28 Napisano April 27, 2012 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: BG Motocikl: YBR 250 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ma mozda nisi ispustio, vidis da se tema i svi postovi odnose na sajam prosle 2011. godine. Trazio sam slicne teme za sajam ove godine na forumu, ali bila je samo jedna koja se odnosila na pitanje odrzavanja sajma, ali je zakljucana i poslednji post je bio pocetkom aprila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMXBandit 28 Napisano April 27, 2012 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: BG Motocikl: YBR 250 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost, moto sajam je ipak otkazan ove godine, ranije je bio najavljen za 26.-29. april, sad sam pozvao kontakt centar NS sajma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano April 27, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan e pa onda nismo ništa propustili...svi otkazuju sajmove, strašno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...