Jump to content

Moto Zajednica

po lokalu

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 493 postova
  • Motocikl: strom 650 vs aprilia 650

pozdrav ljudi

kako jos nije doslo leto a pundravci rade hocu da sastavim neke jednodnevne ture koje bi bile recimo do nekih 200km od beograda. Meni se po glavi motaju Oplenac, Orašac, Viminacijum, ali bi voleo da čujem predloge za još neka zanimljiva mesta: kafane, izletista, kupalista (za leto), istorijske lokalitete.....  Kosmaj,Avalu, trešnju i Belu crkvu sam degustirao dovoljno    :moto3:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 150 postova
  • Motocikl: SV 650

сад ми овако на брзину не пада све на памет али рецимо Бечеј и дворац Фантаст, Сремски Карловци али поред Дунава (Бановци, Стари Сланкамен, Крушедол, Бешка, Чортановци) има и разних "салаша" уз пут, нешто ближи Девојачки Бунар или Рума језеро Борковац, па Фрушка г. купање Врдник или Павловачко језеро и тако свашта нешто овако на брзака. О оној другој страни нек напишу они други упућенији, пратим тему.

• Zainteresovan, 617 postova
  • Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650

A jesil isao do Rajca ili Divcibara? Ja kad ne znam gde bi skoknem do tamo. Za ka Divcibarima mozes i da izbegnes Ibarsku - polako preko mog Obrenovca i Uba, pa ka Valjevu. Rajac me uvek obraduje, kolima, motorom, sam, sa decom, svejedno.

сад ми овако на брзину не пада све на памет али рецимо  Бечеј и дворац Фантаст, Сремски Карловци али поред Дунава (Бановци, Стари Сланкамен, Крушедол, Бешка, Чортановци) има и разних "салаша" уз пут, нешто ближи Девојачки Бунар или Рума језеро Борковац, па Фрушка г. купање Врдник или Павловачко језеро и тако свашта нешто овако на брзака. О оној другој страни нек напишу они други упућенији, пратим тему.

uf ovde ima lepog materijala da se napravi i vise tura, ovaj dvorac izgleda Fantast izgleda zanimljivo ! Kroz Rumu sam prolazio

dvorac-fantast-2.gif

gomilu puta i nisam imao pojma za to jezero, jel moze da se kupa u njemu ?  

A za bazen u Vrdniku treba napomenuti da je to termalna voda i ima nekih 36 stepeni pa nije bas za letnje mesece jel umesto da se rashladite u vodi vama bude hladno kada izadjete  :aha:

Žena i ja se danas provozali do Carske bare kod Zrenjanina. Fin restoran "Trofej" na skretanju ka bari http://restorantrofej.com/index.html, a na samoj bari hotel "Sibila" http://www.hotelsibila.com/index.html.

a jel ima nesto zanilmljivo da se vidi tamo, neka tura brodicem ? licno sam uvek izbegavao tu destinaciju jel mi nije delovalo oraganizovano  za posetioce

A jesil isao do Rajca ili Divcibara? Ja kad ne znam gde bi skoknem do tamo. Za ka Divcibarima mozes i da izbegnes Ibarsku - polako preko mog Obrenovca i Uba, pa ka Valjevu. Rajac me uvek obraduje, kolima, motorom, sam, sa decom, svejedno.

oho komsija ! :-) pa  letos cu biti na ubu cesto, taj put mi je poznat zamalo nisam izleteo autom na onih par ostrih krivina kad se krene od Valjeva ka Ubu. Sad gledam na netu i ovaj Rajac je ustvari kao beogradu avala, to je izletiste bez nekih konkretnih stvari za videti ? jel ima neka dobra klopa tamo :-) 

kad smo kod klope cuo sam da na kosmaju ima neka vrhunska jagnjetina, zove se kod Mome i Jelene valjda. Jedanput sam prosao tuda i mislio da je svadba jel je gomila ljudi sedela u dvoristu a jagnjici e lagano okretali  :jee:idem da unosim lagano mesta u google earth pa da se planira neka turica  :jee:

• nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova
  • Motocikl: 4x4

Avala Kosmaj Orašac, Aranđelovac, Lazarevac, pa ibarskom nazad. Išli mi pre par godina. Obavezno ručak U orašcu u Karađorđevom vajatu.

post-720-0-69755800-1302257626_thumb.jpg

post-720-0-09995000-1302257640_thumb.jpg

post-720-0-49381300-1302257660_thumb.jpg

post-720-0-84208800-1302257673_thumb.jpg

na ovom potezu ima svasta nesto (Бановци, Стари Сланкамен, Крушедол, Бешка, Чортановци).

neki bazeni posle Surduka, zovu se horizont a u slakamenu ima dobra klopa odma ispod one bolnice a sto se kulture

bazeni_horizont_avgust2srednja.jpg

tice postoje i rusevine neke tvrdjave a i prilaz slankamenu je jednotavno vrh kroz onaj mini kanjon 

• Zainteresovan, 617 postova
  • Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650

Nije Rajac bas bez icega za videti. Pronadji putopis od Bandolera i Bandolere, najpotpuniji je o Rajcu. A kolpa je extra! Bilo kod Rajka u Planinarskom domu ili u Lovackoj prici. Kod Rajka su i vise nego smesne cene. Put od Ibarske do vrha Rajca je odlican, narocito uspon od Slavkovice. Strm, sirok i odlican put, krivine lakatuse ostrije od 180 stepeni. Nema guzve na putu, nema guzve kad se popnes gore... odmara mozak.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja