Kaya 730 Napisano April 7, 2011 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju mi gabariti Touratech zega kofera...dakle gabariti spolja..pokusavam da nadjem na Googlu ali su mi oci izgleda blaznule..da li ima neko mozda ove dimenzije...hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano April 7, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ZEGA PRO Alucase 45 l Dimensions: 443mm x 283mm x 393mm Weight: approx 4,8 kg ZEGA PRO Alucase 31 l Dimensions: 443mm x 203mm x 393mm Weight: approx 4,4 kg ZEGA 29 l 17.3 x 7.3 x 14.7 in ZEGA 35 l 17.3 x 8.8 x 14.7 in ZEGA 35 l 17.3 x 10.5 x 14.7 in Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano April 7, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan i ko boga te molim da batalish samogradnju i ostale zajebancije ... vidi bre kako to izgleda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 7, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju mi gabariti Touratech zega kofera...dakle gabariti spolja..pokusavam da nadjem na Googlu ali su mi oci izgleda blaznule..da li ima neko mozda ove dimenzije...hvala http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/35151-honda-africa-twin-alu-koferi-i-nosaci-kofera-u-samogradnji/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano April 7, 2011 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan rusicu to je mnogo evra...mnooooogo evra..znas koliko kilometara ja mogu da predjem za te pare...ih...pucam na one Robust iz Pegaza, samo su mnogo siroki...od 41l su i to je previse pa gledam na koliko da gi smanjim...mislim da je ovaj od 35l zadovoljavajuci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano April 7, 2011 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za linkove...@Lalajko: citao sam temu, nemam ja strpljenja za to, tj. imam za to ali ne i za obavezne greske u radu i ispravljanje istih naknadno...nisu ovi Robust toliko skupi a i mora neko da ih testira... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano April 8, 2011 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj SW Motech seriju Trax, dosta je dobra, i dosta povoljnija sa cenom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano April 8, 2011 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao...ali i to je 660usd = 460€ ....1,5mm aluminijum....Ovi su 200€ i 2mm aluminijum...Nesto ne vidim neke tehnicki zahtevne postupke u izradi ovih kofera pa mi nije jasna ta razlika u ceni...i jedni i drugi su nitnovani, lepljeni, guma ispod poklopca...dobro SW motech imaju bravu na kljuc a ovi samo bravu...ne znam vise ni sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano April 8, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan a ova dva crna (koje i ktm ima u brendiranoj verziji)? http://www.louis.de/_10b04568a4d789b0c9edbc911d94989bca/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=510&wgr=240&list_total=17&anzeige=0&page=0&artnr_gr=10024523 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 8, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan dobro SW motech imaju bravu na kljuc a ovi samo bravu...ne znam vise ni sam... Ovo ne bi trebalo da bude problem da se naruci za Robust kofere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano April 8, 2011 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan a ova dva crna (koje i ktm ima u brendiranoj verziji)? http://www.louis.de/...tnr_gr=10024523 Kataloska cena ovoga sa nandzarsatimn KTM sa strane je 1045€...dal je moguce? Da ne pricam o nosacima od 370€...sramota...Lepi su ovi koferi ali sam video jedan uzivo i moram priznati da mi se nije svidela zavrsna obrada...Video sam potpuno nov TopCase koji je izgledao kao da ga je neko slep na levo oko pravio...pase to lepo, ali poklopac "radi" u mestu, ona cisterna za vodu je mozda korisna ovima na dakaru, ali meni samo oduzima tovarni prostor...ne znam, kapiram da i to ima svoje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano April 8, 2011 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan dobro SW motech imaju bravu na kljuc a ovi samo bravu...ne znam vise ni sam... Ovo ne bi trebalo da bude problem da se naruci za Robust kofere. Pricao sam sa Dave-om, on bi sve da pravi ali ga koce "srpski" majstori...sve bi on to, i bravu, i kacenje za gurtne, i kacenje za onaj Touratech nosac kanistera, ali nema ko to da mu uradi kod nas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano April 8, 2011 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Motech izgledaju odlicno, ali uzivo su nekako... deluju bas slabo Sminka im je vrhunska i sve kopce, coskovi i sarke izgledaju stvarno dobro, ali sam lim je taaanaak i sve se nekako uvija Ako su ozbiljnije pare u igri mozes da pogledas www.entrail.de i www.kufryalu.pl. Ovi poljski su :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano April 8, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan da, da, lepi su mi HB koferi oblikom ali nisu preterno funkcionalni bash zbog tih debelih zidova... meni je Zega Pro crna na prvom mestu, pa posle njih stare obichne Zege a onda Givi Trekker... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 8, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pricao sam sa Dave-om, on bi sve da pravi ali ga koce "srpski" majstori...sve bi on to, i bravu, i kacenje za gurtne, i kacenje za onaj Touratech nosac kanistera, ali nema ko to da mu uradi kod nas... OK, ali bravice ne pravi i moze bas u Engleskoj da kupi fantasticne bravice sa kljucem umesto onih bez kljuca za ljude koji to zele. Bas nikakav problem ne vidim. Cak ta firma ima predstavnistvo u Srbiji, i to cini mi se, BAS u Novom Sadu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...