Boki-KG 92 Napisano April 6, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Samo me ova posuda deli od vozhnje, ne pitam poshto koshta 0644794800 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano April 6, 2011 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Boki stavi neku sliku od te sedmice molim tee.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano April 6, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan U ponedeljak stigao, ali ne mogu da vozim jer je neki magarac centralni shraf od posude za vodu toliko stegao da je odvalio pola posude Vec sam se pokajao shto sam ga uzeo, jako je tezhak za rad, nepristupachan i zakomplikovan. Shta god treba da se zameni treba pola motora da se rasklopi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano April 7, 2011 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Bas je lep.... Nadam se da ces naci uskoro posudu pa da preneses utiske sa voznje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano April 7, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan prelep ti je superbike,svetski shampion u superbajku 1997 ,moj omiljeni model................. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano April 7, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari, ali nishta od vozhnje dok ne nadjem posudu. Izgleda da cu josh mesec dana da ga gledam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano April 7, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Okači sliku stare da vidimo da li odgovara od čega, gde stoji? Čantra obična možeš da staviš šta bilo samo da se udje pod oklop. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano April 7, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Ako neko ima sličnu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano April 8, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Resheno. Ako neko ima novu ili zna cenu nove, mozhe na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...