Lazzar 1 Napisano April 6, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Motor je 2001 godiste i potrebna mi je zadnja guma. Dimenzije su 120/90-17. Ako neko ima novu ili polovnu u dobrom stanju, neka posalje ponudu. Pozzz... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 6, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pogresna ti dimenzija gume . Kod mog prijatelja i kod verujem svakog je 130/80 17 . Neki stavljaju i 140 ali 130 je fabricka . Trenutno imas dosta popusta na novu gumu u Motobox-u . Jedino ako ne volis Continetal . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2838 Napisano April 6, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Motor je 2001 godiste i potrebna mi je zadnja guma. Dimenzije su 120/90-17. Ako neko ima novu ili polovnu u dobrom stanju, neka posalje ponudu. Pozzz... To je fabricka dimenzija novijeg modela. Continental je najpovoljniji ali trenutno nema ContiEscape . Ima samo Conti TrailAtack ,cisto drumska guma. Imas PP za cenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 6, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se moja greska . Mislio sam da je onaj predhodni model . Evo pogledao sam i cudim se sto su stavili tako usku gumu . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano April 6, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan imam PIRELLI SCORPION glanc novu,nemontiranu ali staru 10-tak godina......ako te interesuje(imam i slike) mozes da je pogledas u Pozarevcu ...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1354 Napisano April 8, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav imam Michelin Anake 120/90-17 nova nemontirana dot06 cena 50e ako te interesuje imas tel ili posalji pp (pogledaj u nasoj moto-berzi Moto-madjar servis). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...