Nidža 160 Napisano April 4, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem čizme TCX Infinity, enduro/touring čizma. Gore-tex XCR membrana, vodonepropusne, bla, bla...koga zanima nek pogleda na netu, ima svašta da se pročita. Kupljene u februaru u TC motoshop, obuvene tačno dva puta, koliko mi je bilo potrebno da definitivno utvrdim da su mi ipak male. Kao nove, ali stvarno. Izvadio sam uloške čim sam ih kupio, pa stavio neke svoje, tako da sa čizmama idu potpuno novi ulošci. Imam i etiketice, ko se pali na to. Broj je 45, ali je kalup uzak. Nosim Nike 45/45.5 i za malo, jako malo su mi ipak male (tj. samo leva, ali to je do mojih stopala). http://www.tc-motoshop.si/si/tcx-infinity-gore-tex-i3134.shtml Prodajem ih za 150e. Nek se niko ne ljuti, ali me stvarno ne zanimaju nikakve zamene, osim ako neko nema iste takve ali 46, u ovakvom stanju. Nikola, 063/445-599. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano April 4, 2011 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja se javljam za probu, ako je malo manji kalup trebalo bi da su mi tačne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano April 5, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...