Bankbase 50 Napisano April 4, 2011 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam gde ovo da kupim, treba mi u narednih 20 dana... Hoću da podignem volan malo... Ima u Louisu, a ne znam da li ima negde u Srbiji ovo da se kupi, ili ko od majstora ovo izrađuje? http://www.louis.de/_4001b1850c98101ce129d4ea3e9fde4313/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10021310〈=en Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 4, 2011 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ako su ti drzaci za volan odvojeni od trougla napravi alu biksne ispod..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano April 4, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan pokusaj da kontaktiras clana zextreme. mislim da je on imao i mislim da ih prodaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano April 4, 2011 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj na slici i podiže malo u vis i pomiče korman malo ka vozaču, a postoji samo koji podiže i slično izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...