nenadd 17 Napisano April 3, 2011 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koje gume da kupujem za Pegasa 650.Imam na njemu Metzeler koje su vec pri kraju.Sta mi preporucujete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velja2w 76 Napisano April 3, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam trenutno na Dunlop TrailMax D607,treba im malo duže da se zagreju,ali posle drze super.Na vlažnom asfaltu mi nisu baš ulivale poverenje,tako da nisam preterano forsirao u krivinama.U svakom slučaju,ok guma. I moje su pred kraj, sad ću uzeti Michelin Anakee 2,koliko sam se raspitao prelaze veliku kilometražu i trebalo bi da su best buy od putnih enduro guma... Nadam se da sam pomogao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano April 4, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan i ja imam isti set dunlopovih guma i baš sam zadovoljan..super su za asfalt, odlično drže..moguće je da nisu baš za kišu, mislim da sam od još nekoga to čuo..šta ja znam, ja ne vozim po kiši, a ako je mokro, vozim pažljivije..tako bih vozio sa bilo kojim gumama..uglavnom ,nisu mi proklizale nijednom na mokrom. mislim da je najbitnije kako se guma ponaša na asfaltu pošto mi svi vozimo 95% onroad..i tu je najbitnije da je motor stabilan jer u suprotnom a ako prelaziš po nekom offroadu, nemoj da se vučeš već malo jači gas i nećeš imati problema.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1943 Napisano April 4, 2011 Drug član, 2897 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/56553-kolika-guma-moze-nazad/page__p__964493__fromsearch__1#entry964493 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano April 5, 2011 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan A cene i gde kupiti u Beogradu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano April 5, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pretprosle godina stavio TrailMax i vozio ih do kraja......guma je dobra i prednja savrseno drzi.......ali zadnje ne moze da se poredi sa Anakiee 2....dozvoljava da se preforsiras, klizi, ali nekako se rasteze i uvek se izvuces..... A na kisi je neprikoslovena.....pred Umag sam vozio pa zestokom pljusku nisam spustio ispod 130......motocikl ide kao po sini...... Ako zelis, vise od drugih onda je Anakiee pravi izbor.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano April 5, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan a jeste, ume zadnja malo da bacaka ali uvek nekako sa merom u pravu si.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano April 5, 2011 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa meni tako malo bacaka i sadasnja Metzeler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano April 5, 2011 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zato sam i hteo da ih menjam ,mada koja debljina sare treba da bude pa da sazri za zamenu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velja2w 76 Napisano April 5, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam došao do toga da mi zadnja ima oko 1mm,možda i manje,baš sam je ogulio,a prednja ima 3,4mm sigurno... Što se cene tiče,zavisi koje ćeš gume uzimati,da li hoćeš da ih balansiraš,gde ćeš uzeti... Do nekih 240,250 evra sa montiranjem i balansiranjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano April 6, 2011 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan A ne moje imaju oko 3 mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velja2w 76 Napisano April 6, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Prijavi odgovor kao problematičan Možeš još da guraš sa njima bez problema,vidi samo koliko su stare,ja bi moje menjao i da ih nisam ogulio,2003. su godište,vreme im je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano April 6, 2011 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan A kako to da nadjem?Jer ima nekih brojki na samoj gumi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano April 6, 2011 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Piše DOT i ima četiri broja posle toga, gde prve dve cifre označavaju nedelju a druge dve godinu proizvodnje. Npr. 2606 je 26-a nedelja 2006-e godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...