Jump to content

Moto Zajednica

gume preporuka

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 100 postova
  • Motocikl: Aprilia Pegaso 650

Ja sam trenutno na Dunlop TrailMax D607,treba im malo duže da se zagreju,ali posle drze super.Na vlažnom asfaltu mi nisu baš ulivale poverenje,tako da nisam preterano forsirao u krivinama.U svakom slučaju,ok guma. I moje su pred kraj, sad ću uzeti Michelin Anakee 2,koliko sam se raspitao prelaze veliku kilometražu i trebalo bi da su best buy od putnih enduro guma... Nadam se da sam pomogao. :zdravo:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Neka Ekstra Titula, 402 postova

i ja imam isti set dunlopovih guma i baš sam zadovoljan..super su za asfalt, odlično drže..moguće je da nisu baš za kišu, mislim da sam od još nekoga to čuo..šta ja znam, ja ne vozim po kiši, a ako je mokro, vozim pažljivije..tako bih vozio sa bilo kojim gumama..uglavnom ,nisu mi proklizale nijednom na mokrom.

mislim da je najbitnije kako se guma ponaša na asfaltu pošto mi svi vozimo 95% onroad..i tu je najbitnije da je motor stabilan jer u suprotnom :bicikl::) a ako prelaziš po nekom offroadu, nemoj da se vučeš već malo jači gas i nećeš imati problema..

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Ja sam pretprosle godina stavio TrailMax i vozio ih do kraja......guma je dobra i prednja savrseno drzi.......ali zadnje ne moze da se poredi sa Anakiee 2....dozvoljava da se preforsiras, klizi, ali nekako se rasteze i uvek se izvuces.....

A na kisi je neprikoslovena.....pred Umag sam vozio pa zestokom pljusku nisam spustio ispod 130......motocikl ide kao po sini......

Ako zelis, vise od drugih onda je Anakiee pravi izbor....

Ja sam došao do toga da mi zadnja ima oko 1mm,možda i manje,baš sam je ogulio,a prednja ima 3,4mm sigurno... Što se cene tiče,zavisi koje ćeš gume uzimati,da li hoćeš da ih balansiraš,gde ćeš uzeti... Do nekih 240,250 evra sa montiranjem i balansiranjem.

Možeš još da guraš sa njima bez problema,vidi samo koliko su stare,ja bi moje menjao i da ih nisam ogulio,2003. su godište,vreme im je...

• Nadrkani komšija, 1231 postova
  • Motocikl: Bandit 1200S

Piše DOT i ima četiri broja posle toga, gde prve dve cifre označavaju nedelju a druge dve godinu proizvodnje. Npr. 2606 je 26-a nedelja 2006-e godine.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja