mdk 5 Napisano April 2, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, crko mi je pinjon za brzinometar na Freewindu. Ako neko ima neki polovni, verovatno pasu od DR650, al' nisam siguran. Ako neko zna, bio bih zahvalan za informaciju koji su "kompatibilni" Takodje, oba retrovizora su polomljena, te kupujem neke prikladne. Kontakt na PM. Hvala! Marko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 2, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja pinjon sa sajlom od bandita '97 god, doso mi uz stapove sto sam narucio, pa mi skupljaju prasinu, vidi ako ti pasu pa da se dogovorimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mdk 5 Napisano April 7, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nazalost ne odgovara.. hvala svakako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...