SHOKLA 1751 Napisano Maj 26, 2018 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, sasa ns 1 je napisao: večeras na mišeluku gsxr 1000 stao sve normalno.Ugasio i nije viže upalio.Rikno exide totalno.Probali sa kola 72ah i nemože da upali .LJudma nije jasno a ja kažem nevaljaju kablovi iz kineskih radnji .Debeli su ko 10 kvadrata a kad ih rasečeš imaju 2,5. Nema šanse da prodje amperaža i to mala za aku od 8ah kolki je bio na gsxr.Mogu da zamislim kako bi bilo da proba da se upali auto. Znači prvo proverite kvadraturu kablova bez obzira šta piše na njima jer lažu Imam dva para kablova za auto, i jedan par za motocikle, koje svaki put ponesem na voznju. I one za automobile, i ove kablove za motorine sam licno napravio. Ne samo da mogu da preko njih startujem bilo koje vozilo, vec su toliko jaki da mogu sluziti i za slepanje... :-D I uvek znam sta imam na raspolaganju. Sa sajlama za slepanje je ista prica. Ronilacki kanapi od 10mm i to dvostruki, i CAO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Maj 26, 2018 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, SHOKLA je napisao: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Maj 26, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan kolki je potreban najmanji presek kabla od duzne 1.5 metara puta 2 za plus minus i male štipaljke za palenje akua od recimo 10ah sa akumulatorom od kola sa recimo 60-70 ah. Ne najbolji nego najmanji presek zbog zauzimanja što manje nesta pod sicem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17271 Napisano Maj 27, 2018 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3689 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Deset kvadrata je dovoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 27, 2018 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ja rasturio neki petozilni licnasti od sporeta 2.5 i radi posao. Cak sam sa njim palio kola-->kola. Motor sa kolima upali bez problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1652 Napisano Maj 27, 2018 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad pravite kablove spojite obe strane stipaljke inace em je losiji kontakt sa klemom em se zagreje opruga i odmah oslabi i slabo drzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 848 Napisano Maj 29, 2018 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigao Exide,sipao sam mu kiselinu pa me interesuje kod formiranja koliko trebam vremenski da ga punim? Punicu ga sa Ctek MXS 5.0. Ima neko upustvo na nasem jeziku gde pise valjda da se puni dva sata (zurio sam na posao pa sam na brzinu procitao) interesuje me da li sme i duze od dva sata ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Maj 29, 2018 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan - sipas kiselinu i ostavis da krcka (zna biti vruc posle nekoliko min) - kad se skroz ohladi, turis da se puni do punog kapaciteta - nakon punjenja, ostavis ga celu noc tako otvorenog - ujutru proveri napon unimerom, stavi cepove i monriraj - proveri potrosnju struje (mA) i punjenje To ti je toj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 848 Napisano Maj 29, 2018 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kiselinu sam sipao danas i ostavio otvorene cepove samo sam pokrio sa nekim limom u kome ima par rupica,posto u upustvu pise da se puni 2h onda moram da ga punim kada mogu da budem kod kuce tih 2h. Zato i pitam da li bi mu nesto falilo da ga sada prikacim na punjac pa ujutru kada ustanem da ga raskacim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano Maj 30, 2018 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno, ctek sam prekida punjenje kad napuni akumulator 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...