Jump to content

Moto Zajednica

BJB moto-skup

Recommended Posts

• Drug član, 1838 postova
  • Motocikl: cbr 600f

@pablo

zvuci zaista dobro,svidja mi se kako je planirano,lepo bi bilo da se drustvo okupi i da znamo da smo tu svi nasi...:))

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

Ja sam u BG-u do 15-15. Jula tako da bi bilo dobro da se do tada organizujemo vec. I takodje bi bilo dobro da ta neka livada bude odmah do asfaltiranog puta da bi mi sto nemamo Afrike mogli da pridjemo ko ljudi ;D

• Zainteresovan, 666 postova

Kakvi ste vi bikeri...

Ja molim boga da vozim što više, a vi bi skup pravili ispred kuće. Bio sam na Letenci (Fruška Gora) na ORA...

• Drug član, 1542 postova
  • Motocikl: XLV 1000

Kakvi ste vi bikeri...

Ja molim boga da vozim što više, a vi bi skup pravili ispred kuće. Bio sam na Letenci (Fruška Gora) na ORA...

:D :D

Sad se oni mlađi pitaju šta mu je to ORA...

Vidimo se, nego šta! I meni je malo krivo što je FG tako blizu, možda krenem izokola, čisto da se malo provozam  ;)

• Zainteresovan, 549 postova
  • Motocikl: Malaguti Madison s200

Konacno da se ovo virtualno druzenje malo konkretizuje i pretvori u fizicko..;)

Ako bude srece  pa da preraste i u tradiciju.;)

• Zainteresovan, 554 postova

I takodje bi bilo dobro da ta neka livada bude odmah do asfaltiranog puta da bi mi sto nemamo Afrike mogli da pridjemo ko ljudi ;D

;D  ;D  ;D

• Zainteresovan, 666 postova

Kakvi ste vi bikeri...

Vidimo se, nego šta! I meni je malo krivo što je FG tako blizu, možda krenem izokola, čisto da se malo provozam  ;)

A nek se misle, ko im je kriv...  ;D

• Svrati ponekad, 273 postova

Kakvi ste vi bikeri...

A nek se misle, ko im je kriv...  ;D

Dok se misle dobro je! Al` ako krenu da traze ocinstvo... ;)

• Drug član, 1480 postova
  • Motocikl: R1200C, GS, DRZSM

Ideja je definitivno sjajna. Svi vec dugo cekamo nacin da se sastanemo, upoznamo i druzimo na organizovan nacin. Jedino mi se cini da termin nije najsrecnije izabran jer tog vikenda se organizauju 2 velika moto skupa, u Uzicu i S.Sarajevu. Veliki broj BJB-ovaca ce biti na jednom od ova dva skupa. Cini mi se da je vikend iza, 7-8 juli bolje rjesenje. Jasno je da nema datuma koji odgovara svima, ali treba se potruditi da se odredi onaj koji ce prikupiti sto veci broj bajkera.

• Zainteresovan, 981 postova

Ideja je definitivno sjajna. Svi vec dugo cekamo nacin da se sastanemo, upoznamo i druzimo na organizovan nacin. Jedino mi se cini da termin nije najsrecnije izabran jer tog vikenda se organizauju 2 velika moto skupa, u Uzicu i S.Sarajevu. Veliki broj BJB-ovaca ce biti na jednom od ova dva skupa. Cini mi se da je vikend iza, 7-8 juli bolje rjesenje. Jasno je da nema datuma koji odgovara svima, ali treba se potruditi da se odredi onaj koji ce prikupiti sto veci broj bajkera.

Slazem se sa tobom. Da li je moguce organizovati BJB okupljanje na nekom vec postojecem skupu? Ovako dosta ljudi sa foruma ide po skupovima, pa nece biti u mogucnosti da dodju. Mozda nije losa ideja da se okupljanje samo forumasa pomeri za septembar, kada sezona motoskupova bude gotova, a vremenske prilike jos uvek dozvljavaju kampovanje.

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

Majstor Kvarisa:

Pre par nedelja je bila pokosena trava, ali ako na doticna livadane bude sredjena, uvek mozemo otici na glavnu livadu na letenci gde postoji i betonsko igraliste za kosarku. U opciji su znaci tri livade koje imaju dostahlada + veliki travnjak na kome se mogu organizovati sportske aktivnosti... Naravno, tu je i malo off-road-a posto pesacke stace postoje skoro izmedju svih livada.

E4dR7_hpim0520gi5.th.jpg

404.jpg

jvBGy_hpim0530ut4.th.jpg

404.jpg

404.jpg

404.jpg

404.jpg

• Zainteresovan, 549 postova
  • Motocikl: Malaguti Madison s200

Koloko je ovo potencijalno mesto okupljanja daleko od Banje Vrdnik?

Pitam jer u Vrdniku ima odlican lekoviti otvoreni bazen, pa ako bi neko da se brcka, da znamo koliko nam je daleko to zadovoljstvo..;)

• Zainteresovan, 774 postova
  • Motocikl: BMW R1250GS ADV

Hajde da se dogovorimo , zar je bitno gde i kad će to biti , važno je da se nađemo i upoznamo i lepo provedemo.

Što pre to bolje

• Vlasnik sajta, 5373 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Kako god okrenes, male su sanse da svima odgovara jedan termin.

Videcemo da izvagamo koji je termin bolji, al sigurno je da ce se pogoditi sa nekim skupom. Zato i jeste ovo zamisljeno da pokriva Subotu popodne i Nedelju da bi svako mogao da dodje u nekom trenutku, mozda posle skupa ili na putu do skupa...

Sto se tice uklapanja sa nekim skupom u smislu da se BJB okupljanje pravi u sklopu nekog postojeceg skupa, mislim da nije bas srecno resenje jer bismo onda bili optereceni svim onim negativnim stvarima koje klasicni moto skupovi donose (pucace, turiranje, preteranu guzvu itd.). Mislim, mozda i postoji neka lokacija nekog moto skupa koja bi mogla da ispuni sve preduslove da se i mi tu pridruzimo... Meni to deluje malo pogresno i ima neki prizvuk da ce biti i bezveze... Mi defitivno treba da istaknemo neko BJB obelezje na moto skupovima da bismo se tu upoznavali/okupljali, ali ovo okupljanje je drugacijeg karaktera.

A za mesto bi bilo super da se pronadje nesto blizu vode, kakve su vrucine stigle definitivno bi nam znacilo svima mogucnost kupanja... :)

Dakle, termini 30.jun - 1. jul i 7. jul - 8. jul su trenutno u opticaju.

• Svrati ponekad, 237 postova
  • Motocikl: nista do daljneg. . .

Dakle, termini 30.jun - 1. jul i 7. jul - 8. jul su trenutno u opticaju.

Meni je svejedno koji je datum ali 10 jula palim na more pa bi mi mozda bilo bolje da idem 30 juna.Ali kako vi odlucite ja cu se povinovati jer mi se bas ide . . .

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja