Jump to content

Moto Zajednica

Prepolovljene cene registracije

Recommended Posts

• Zainteresovan, 595 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125

Po onome što kažu u agenciji za registracije, od maja (meni regisracija isiče u junu) bi trebalo da se praktično prepolove cene osiguranja i poreza za motore preko 50 ccm. Nezvanično, kažu da se digla frka zbog onog s Putinom i motorašima, pa su se političari bacili u brigu. Tačna cifra popusta po kubikažama će biti poznata u toku dana, pa ću javiti blagovremeno za apdejt.

• Podržavam 11

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 7451 postova
  • Motocikl: TDM 900

Nekako mi ovo deluje previse dobro da bi bilo realno. Mozda i nisam navikao na dobra desavanja pa sam skeptican. Iskreno se nadam da je Slaninar upravu.

• Podržavam 2

• Zainteresovan, 952 postova

Obzirom da se prilikom registracije plaća osiguranje trećeg lica tj za naknadu štete koju bi vozilo moglo da napravi nekom trećem učesniku u saobraćaju a kad znamo kolike su mogućnosti za to i koliko je u praksi takvih slučajeva osiguranje za motore bi trebalo da bude zanemarljivo, manje nego za bilo koji auto. No ne funkcionišu stvari na taj način i verujem da je ovo neki hoax ili igra toplo-hladno prilikom koje će neka taksa pojeftiniti za sto dinara a recimo tehnički poskupeti za par hiljada.

• U prolazu, 91 postova
  • Motocikl: Yamaha TZR 50

Ma opsta ludara u agencijama , ja bio u dve , svaka prica svoju pricu :)

Jedni kazu da je potrebno uraditi tehnicki + osiguranje , a druga kaze da bi po pravilu trebao biti full registrovan ali da je dovoljno da samo uzmem polisu te da za tehnickim nema potrebe i da se slepam kao i svi skuterasi :D

Ja uzeo samo polisu , i steta sto je 1.April jer bi mi ova inf. mnogo znacila :P

Jebem li ga kako ce policija na to sve gledati , mozda da se stavi hiljadarka u saobracajnu za svaki slucaj :D

• Skilled Rider, 1613 postova
  • Motocikl: Pijađo Ćao

Po onome što kažu u agenciji za registracije, od maja (meni regisracija isiče u junu) bi trebalo da se praktično prepolove cene osiguranja i poreza za motore preko 50 ccm. Nezvanično, kažu da se digla frka zbog onog s Putinom i motorašima, pa su se političari bacili u brigu. Tačna cifra popusta po kubikažama će biti poznata u toku dana, pa ću javiti blagovremeno za apdejt.

Ovako su nas pre par godina stvarno "zayebali". :oda2:

• I=U/R, 2061 postova
  • Motocikl: Transalp `97

I meni je pojeftinila! Prosle godine 17020,od cega je 2000 bio tehnicki,a sada 19880 od cega je tehnicki 700 din,jer nisam hteo kod ovih za 2000.

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde
Eto meni je prošle godine za r100rt bilo 25 iljada registracija a ove je pojevtinila na 28 iljada.
E, tvoj BMW je izvučen iz robnih rezervi, pa podleže posebnim taksama... :zvizduk:

• Svrati ponekad, 208 postova
  • Motocikl: Honda Dylan 150cc

свака част за травањњњњ :care::care::care: јбг није чика Путин - Стаљин па кад каже да нешто мора то буде одмах тако :lol::takoje:

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja