Night Riderr 91 Napisano Jun 21, 2012 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan He nisam ja te srece sigurno cu morati to da pravim Moze li to strugar da napravi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jun 21, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Moze, samo ces morati da sve lepo izmeris (sto nekad zna da bude zajebano) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Jun 21, 2012 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend cu odraditi probu pa javaljam situaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pospani 8 Napisano Jul 2, 2012 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: YAMAHA TT 600 Prijavi odgovor kao problematičan DA MALO OSVJEZIM TEMU SA NOVIM GUMAMA KAKO VAM SE SVIDJA ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Jul 2, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan jos da ga useres sa blatom i bice bombona :-) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pospani 8 Napisano Jul 4, 2012 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: YAMAHA TT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li se negdje naci stitnici za rukcke mislim da bi lijepo stajali ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Avgust 6, 2012 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Thumper oil, 20-50? Thumper Racing Syn Ester Blend 4T Engine Oil 10W-40 http://altes.co.rs/?page_id=395 Da li je 10W-40 previse retko ulje za TT 600? Trenutno mi je u motoru motul i cim se masina zagreje na terenu teze ide u brzine i kvacilo se cudno ponasa! Cak i dok je masina hladna cuje se malo buke iz menjaca koje nestaje kada pritisnem kvacilo (kada se zagreje cuje se i nesto vise) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 6, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Meni je skroz ok, sipao sam pre 500km u XT-a i zadovoljan sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Avgust 7, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan U manuelu za TT600S pise 20w50, a posto nasi distributeri obozavaju 15w50 onda stavljamo to, a10w40 mislim da je mnogo retko kad se zagreje. Ja bih ipak slusao japance. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Avgust 7, 2012 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Moze neki predlog za ulje u gradaciji 20w50 a da je dobro za off i da ne krlja menjac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Avgust 8, 2012 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bardhal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Avgust 8, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Moze neki predlog za ulje u gradaciji 20w50 a da je dobro za off i da ne krlja menjac Ovo ti je vecito pitanje. Jedni kazu uzmi najskuplje- najkvalitetnije, drugi uzmi neko manje poznato- nisu stigli da ga iskopiraju itd. Samo menjaj redovno i pun gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pospani 8 Napisano Septembar 9, 2012 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: YAMAHA TT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva su iskustva sa stavljanjem iridijumske svecice u tt ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 9, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe. Dovoljno je dobra i obicna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DejanTNT 37 Napisano Octobar 14, 2012 U prolazu, 97 postova Lokacija: Sr. Karlovci Motocikl: Suzuki SV1000N Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje male, nekad i sad TT600R 07' Jos samo da se nadje neki dobar auspuh i milina 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Octobar 20, 2012 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan @DejanTNT Komšija,lep primerak! Na mom TTu je auspuh od Roberta iz Ade.Meni se čini da sa njim masina malo lakše i lepše diše,ali i trosi više. Jedno je sigurno,dere se za sve pare.Ako hoćeš da ga probaš,daću ti ga na par dana,svakako ne stizem od posla da se vozam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DejanTNT 37 Napisano Octobar 22, 2012 U prolazu, 97 postova Lokacija: Sr. Karlovci Motocikl: Suzuki SV1000N Prijavi odgovor kao problematičan @jamana Hvala komso... ako bih ti to prodavao onda i ima smisla probavati. Sada ce svakako kraj sezone pa se necemo voziti ni ja ni ti Ako je to isti auspuh sto se vidi na slici koju si postovao ovde ranije onda mi se jako svidza XD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Octobar 24, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Ovde auspuh kaci tocak..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DejanTNT 37 Napisano Octobar 25, 2012 U prolazu, 97 postova Lokacija: Sr. Karlovci Motocikl: Suzuki SV1000N Prijavi odgovor kao problematičan Nekaci nego je to neki stari razdrndani auspuh sto sam dobio.. original je skinut i kao nov je samo me nervira sto je tih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Octobar 26, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre neki dan stavio na XT ovaj auspuh....kako se to cuje, grmljavina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Octobar 26, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Daj neki snimak, i ja bi ovakav da stavim na mog XT-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Octobar 26, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Daj neki snimak, i ja bi ovakav da stavim na mog XT-a Aj snimicu mobilnim ako to moze da docara orginalni zvuk, imam i dva DB kilera u zavisnosti kakav zvuk zelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DejanTNT 37 Napisano Octobar 29, 2012 U prolazu, 97 postova Lokacija: Sr. Karlovci Motocikl: Suzuki SV1000N Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si ga platio ako nije tajna? ajd da vidimo taj snimak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Novembar 2, 2012 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan El prodaje neko originalni prednji branik za TT600E, S, po mogucstvu beli? Sve sam ga polomio pozadi, gde su mu ona rebra za hladjenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 22, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan e da se i ja upisem uzeh juce tte600 2001 godiste okacicu slike, a vec sad primam savjete sta nabudziti i gdje naci acerbis rezervoar 20litri min 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...