Cilesd 171 Napisano Decembar 19, 2012 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan El prodaje neko originalni prednji branik za TT600E, S, po mogucstvu beli? Sve sam ga polomio pozadi, gde su mu ona rebra za hladjenje. Ima li neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Decembar 19, 2012 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ima Mirza iz Sjenice Acerbis 23 lit ( 150 e) od Yamahe XT 600, mozda ce pasovati i na TTE Mirza 0644531531 Pozzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Decembar 19, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ima Mirza iz Sjenice Acerbis 23 lit ( 150 e) od Yamahe XT 600, mozda ce pasovati i na TTE Mirza 0644531531 Pozzzzz cekaj,150e blatobran? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Decembar 19, 2012 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Blatobran od 23 litra.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i par odavno obecanih slika TTS-ke Nekad Sad: Napred namontirana maska od Yamahe WR 2010god i stitnici vila,supermoto blatobran i stitnici za ruke od KTM-a,led zmigavci,silikonske Haris rucke itd... Cela je prefarbana u belo a u planu su nalepnice u metal mulisha ili slicnom fazonu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pospani 8 Napisano Februar 19, 2013 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: YAMAHA TT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Lijepo izgleda. Samo joj nemoj stavljati ovaj kofer. Ruzno stoji ( znam koliko je koristan ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Februar 19, 2013 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nabacim ga samo kada mi zatreba a to je bas retko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svinja 1 Napisano April 3, 2013 U prolazu, 4 postova Lokacija: NBG Motocikl: Yamaha TTR600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, kolege i koleginice Pukla mi je sajla za gas na TTR600 Belgardi, tj. otpao je onaj metalni graničnik kod same ručice, pa sad gledam kako to da sređujem. Idealno bi bilo da za prvu pomoć odem do Boban sajli da mi nešto nabudže dok stigne originalni deo sa interneta, ali vidim da kod nekih motora to podrazumeva skidanje rezervoara i slične majstorije, što svakako ne mogu da uradim sam na parkingu ispred zgrade. Dakle, moja pitanja: - Kako se skida/menja sajla za gas na TTR-u? Je l mora da se rastavlja nešto više od ručke i držača na volanu? - Kako su se pokazale sajle domaćih proizvođača? Da li uopšte da naručujem original ili će raditi posao? - Je l postoji adekvatni servis negde na Novom Beogradu? Hvala unapred na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 3, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Jel tvoj TTR sa supermoto tockovima ? Ako ti je pukla sajla,iovako ionako moras da skidas sve kako bi skinuo sa karba i izvukao je...da bi posle mogao da je namestis... znaci sediste i rezervoar skidas,pratis gde ide sajla,poskidas i posle istim redosledom montiras To ti i nije neki posao da bi isao kod nekog majstora servisera da bacas pare za njegov radni sat. Uzmi sajle idi kod Bobana,nek ti napravi iste,reci mu da zelis da ojacas malo za svaki slucaj i posle sam montiraj. Skini manual i prati kako i sta. Ako imas nekih problema cimaj,nije uopste neka filozofija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svinja 1 Napisano April 3, 2013 U prolazu, 4 postova Lokacija: NBG Motocikl: Yamaha TTR600 Prijavi odgovor kao problematičan Skinuh upravo sajle, idem sutra kod Bobana. U pravu si, nije posao za servisera, odvrću se ukupno tri šrafa da se skine sedište i rezervoar Jeste TTR sa SM točkovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 3, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Koje je boje TTR ? crno bela kamuflaza ili ? Kazem ti,samo pratis kako si radio i tako skidas i vracas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svinja 1 Napisano April 5, 2013 U prolazu, 4 postova Lokacija: NBG Motocikl: Yamaha TTR600 Prijavi odgovor kao problematičan evo ti slika da ne opisujem: http://default.rs/~ivan/ttr/1.jpg Juče na kraju ne stigoh da odem do Bobana, danas valjda hoću. Neće biti frka da instaliram sajle, samo ne znam koliko je komplikovano naštelovati posle, ali tu je internet i ovaj forum da mi pomogne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 5, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Da to je ta na koju sam mislio Previse je odlicna,bas mi se svidja ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano April 9, 2013 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Lepog li motora :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano April 9, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Tetka izgleda vrhunski! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano April 12, 2013 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko ideju gde bih mogao da uzmem rucicu kocnice i mozda kvacila za TT-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano April 19, 2013 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Rucice stigle ali imam novi problem: Da li je isti filter ulja na Yamahi TTS i ostalim TT verzijama? Danas mi je stigao jedan na kutiji pise da je za Yamahu TT potpuno je na oko isti kao moj filter ali je 4mm duzi i nema sanse da ga namontiram!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 20, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan nije isti, skini tvoj i idi u radnju i trazi takav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano April 22, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Da se pohvalim: Danas mi je stigla teta '96. godište. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 79 Napisano April 22, 2013 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: KLE 500 , Husaberg FE 350 Prijavi odgovor kao problematičan Da se pohvalim: Danas mi je stigla teta '96. godište. Cestitam, lep primerak Odlican izbor ! - pratio sam u nekoj temi da ste hteli da date silne pare za neki suzuki i potajno sam se nadao da se necete zajebati i pasti na price o # dovoljnih # 350ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano April 22, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Bilo mi je nelogično da DR350 košta više nego npr. TT600 u istom godištu, pa sam pitao iskusnije da li je to realna cena za takav Suzuki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano April 22, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Upoznao sam se sa članom Cile SD, probao TeTku, utisci su pozitivni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano April 23, 2013 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko predlog gde bi mogao da uzmem filter ulja za Yamahu TTS U medjuvremenu sam ga pronasao u kompp.co nosi oznaku HF145 nije isti kao na TTE verziji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DejanTNT 37 Napisano Maj 28, 2013 U prolazu, 97 postova Lokacija: Sr. Karlovci Motocikl: Suzuki SV1000N Prijavi odgovor kao problematičan I to je to XD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Jun 9, 2013 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguce stelovati visinu nazad na TT-u Hteo bih malo da je spustim previsoka mi je za teren. Takodje me zanimaju iskustva u vezi lancanika koji broj zuba bi mi najvise legao za terensku voznju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...