ApeX_DivisioN 104 Napisano Jun 18, 2007 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Vidim niko nepise a sigurno i nezna pocinje i kod nas treci po redu moto susret, kao sto pise u naslovu 22 juna. Znam da je ulaz 200din i da dolazi SMAK i KERBER a sto se tice ostalog dela programa nisam upucen (kad saznam javljam), I dalje na istom mestu na PLAVOJ BANJI, sto znaci ponesite kupace kostime vreli dani nas cekuju pored obliznjeg jezerceta. Ako neko zna nesto vise nek ubaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Jun 19, 2007 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro sto si postavio temu... jesi siguran da je ulaz 200din, predhodnih godina je bio besplatan ulaz... Zajbato je jer je i indjija istog datuma, ali sta je tu je. Ljudi cekamo vas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Jun 19, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro sto si postavio temu... jesi siguran da je ulaz 200din, predhodnih godina je bio besplatan ulaz... Zajbato je jer je i indjija istog datuma, ali sta je tu je. Ljudi cekamo vas! Nije Indjija moranje, sumnjam da ce biti problema sa Indjijom zbog promene mesta odrzavanja tj mislim da ce biti na livadi bez hlada!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jun 19, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan ..... dolazi SMAK i KERBER ... Što bi rek'o Bob Rock: Zar oni nisu umrli u dubokoj starosti ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Jun 19, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ..... dolazi SMAK i KERBER ... Što bi rek'o Bob Rock: Zar oni nisu umrli u dubokoj starosti ;D A sta reci za" riblju corbu" onda!?!?!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Jun 20, 2007 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad je Kerber?? Volem da slusam Galeta, peva covek k'o da je sad snimio prvi album! Steta sto se poklapa sa Indjijom, ali u ako je u subotu uvece, mozda i propustim D.Jagode jer sam ih slusao prosle godine i Indjiji. Koliko ima od Indjije do Kikinde? Sad cu da gledam na karti. Pozdrav Kikindi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Jun 21, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim obavezno ali najverovatnije kolima sta cu kad me jbe ova carina zdravo su spori.Vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Jun 22, 2007 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan nije valjda bas ovako slab odziv, ili je to samo ovde na forumu? Prosle godine o moto skupu u kikindi nije bila napisana nijedna poruka,a bilo je odlicno! ljudi, cekamo vas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Jun 23, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad sam stigao kuci proveo sam se super.Nemam nekih zamerki sve pohvale za organizatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja sombor 6 Napisano Jun 24, 2007 U prolazu, 62 postova Lokacija: sombor Motocikl: DRZ400SM Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale organizatoru,sa obzirom da je u Indjiji takodje bio susret mislim da ovoliki odziv bikera govori koliko ljudi vole Kikindu i njen Moto Susret Pozdrav i za Duleta domacina!!1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Jun 24, 2007 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i za Duleta domacina!!1 Hvala, hvala Postavicu slike kad ih dobijem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 131 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto malo slika... Dusan Kamp: I Kawasaki I na kraju video snimak-defile: http://www.youtube.com/watch?v=dx1VfVC6qyg Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...