Alekre 13243 Napisano Mart 29, 2011 Ne silazi, 7493 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Umro mi je lezaj zadnjeg lancanika, klapara. Oznaka je 6205-Z. Trazeci na netu, provalio sam da taj lezaj ide i u ves masinu, skutere... Da li se moj lezaj razlikuje u smislu materijala, dimenzije su potpuno iste? Mislio sam da kupim SKF u prodavnici, ili ipak trebam da trazim nesto posebno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Mart 29, 2011 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam na moje staro motorce stavljao lezajeve od masine i super su sluzili.Samo nadji neke kvalitetne i nema nikakvih problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Ležajevi sa takvim oznakama su standardni, tako da možeš otići u bilo koju prodanicu gde prodaju ležajeve (autodelovi, traktorski delovi, prodavnice ležajeva) i kupiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13243 Napisano Mart 29, 2011 Ne silazi, 7493 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio mi drugar, ali 6205-2Z/C3 Koja je razlika? Ako nije to to da vracam pre nego sto ga umastim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Ma 6205 je oznaka, samo stavi i ne razmisljaj. Oznaka Z posle broja znači da je zatvoreni ležaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan 2Z znaci da je zatvoren sa obe strane, a C3 je tolerancija... Trpaj, to ce da radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13243 Napisano Mart 30, 2011 Ne silazi, 7493 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Montirano, izuva, radi super! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...