nesic1 266 Napisano Mart 28, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan ima tragova nosenja, nisu iscepane, razlepljene i slicno, cena 60 evra 069/162-11-98 Cizme su moje licno. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3780 Napisano Mart 28, 2011 Drug član, 916 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan A broj? Koliko su stare? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 28, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pise u naslovu, 40.5 broj, stare su jednu sezonu, ne fali im nista prodajem ih jer mi treba kesh-a, dosao novi motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3780 Napisano Mart 29, 2011 Drug član, 916 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, sinoc sam gledao sa telefona oglas, pa nisam video ceo naslov. Uglavnom, male su mi. Srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 1, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan oglas i dalje aktivan, kupac dobija na poklon reflektujuce trakice za motocikl - narandzaste 17" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N-i-k-O 13 Napisano April 2, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan Kako nisu 44...prelijepe su! Srecna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...