el_marco 572 Napisano Mart 28, 2011 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Vazno je razlikovati se http://www.uphaa.com/blog/index.php/motorcycle-helmet/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano Mart 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, jako kreativno, bravo za autore ! Meni najbolja Skull Helmet" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 29, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan MNOGO mi se svidja evil clown Inace pravo ime mu je Calypso i to je moj avatar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10606 Napisano Mart 30, 2011 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan super su kacige Samo zanima me kolika je vidljivost kroz te folije sa rupicama Dali je neko imao priliku da nosi takvu kacigu?? pa da nam prenese utiske o vidljivosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Mart 31, 2011 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pa trebalo bi da je to ona folija kao za zatamljivanje stakala,u ovom slucaju sa printom, tako da verujem da se dobro vidi kroz njih 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...