Pedja Varadero 443 Napisano Septembar 19, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan marsovci na putu nemoguce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Septembar 21, 2012 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan marsovci na putu nemoguce Zar im nije malo hladno sada?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turboluka 25 Napisano Septembar 22, 2012 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd, Dusanovac Motocikl: Kawasaki ZX 10R 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja, da kucnem u drvo, sa policijom na dva tocka uvek pozitivna iskustva, i sad vec pocinjem da mislim da ako si skroz legalan i u full opremi(i ako nisi smarac), da ti nece napisati kaznu ni u kom slucaju. Isao letos do Uzica i nazad ninjom(full oprema), a Ibarska puna shivera(il mana jbm li ga), ja uvek u prekrsaju(brzina), samo mahnem ili blicnem, oni ili mahnu ili ikuliraju i to je to.. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Septembar 22, 2012 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Haha, citam sad ovo sve, pa mi pada na pamet: "Jurim 200 kroz krivinu preko Brankovog mosta, negde na pola ukljucuje se traktor sa sporednog puta, izbegnem ga, a macka trcala niz reku, pa pravac pod tocak!" 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Septembar 23, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Da stvarno jel zna neko kada im se zavrsava sezona? I ja ih retko vidjam sad... Kod nas tu do 15.10 taman kad nam počinje šumska sezona pa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koswater 0 Napisano Octobar 4, 2012 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da stvarno jel zna neko kada im se zavrsava sezona? I ja ih retko vidjam sad... Kod nas tu do 15.10 taman kad nam počinje šumska sezona pa... Sto vam tek tad pocinje sumska sezona, da vam nije vruce leti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baracoka 19 Napisano April 30, 2020 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, zelim davas obavestim da je pojacan rad "dragih" nam presretaca u proteklih par dana po Beogradu. Video sam ih na vise lokacija a nazalost par prijatelja je imalo i iskustvo da budu kaznjeni. Znajuci da je zbog vanrednog stanja "otezano" registrovanje i imajuci u vidu kolio motora jos uvek nije produzilo registraciju kolege u plavom su krenule sa ozbiljnim radom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano April 30, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Gde presreću i zbog čega? Kamere su svuda, gužva već nego ikada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baracoka 19 Napisano April 30, 2020 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, X8 Vračar said: Gde presreću i zbog čega? Kamere su svuda, gužva već nego ikada... Po celom gradu, rekoh vec da je puno motora kojima je istekla registracija, na lice mesta pozovu saobracajca koji promtno pise kaznu od 5 do 15 hiljada i nema sanse da se dogovorite 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano April 30, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Pa koliko njih treba da bi se kaznio jedan motocikl? Ne sećam se uopšte da sam ove godine viđao policijske motore. Oni to mogu i sami da rade. Ne znam čemu presretačem. Na stranu što je besmisleno dok registracija ne profunkcioniše normalno. Bolje na to da se fokusiraju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano April 30, 2020 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre dva dana u Ruzveltovoj ispred Zire, policijski motocikl i jedan R voze paralelno u traci, iste fluo žute kacige. Nekako sam ubeđen da su kolege. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
357_97 7 Napisano Maj 1, 2020 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mene je pre neki dan zaustavio pandur na motoru na skretanju iz Bulevara Nikole Tesle u Tresnjinog cveta (smer ka Zemunu). Pre mene je vec dvojcu zaustavio - Beverly i neki R. Delovalo je da ga interesuje samo da li imam odgovarajucu kategoriju jer nista nije trazio sem vozacke. Na stranu sto je mesto za zaustavljanje krajnje nebezbedno, na prostoru posle semafora, a pre Bulevara (u samoj krivini). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Maj 18, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Svakodnevno gomila motorista jure autoputem kroz Beograd mnogi od njih iznad svakog limita. Posebno naglasavam deonicu kroz Novi Beograd u oba smera gazele u ovom slucaju. Kod studentskog grada. Ceka vas iza zbuna organ reda na motociklu (zbog zelenog rastinja tesko da ga mozete videti). Vrlo iskusan vozac, i vrlo lako stize motocikle do 1000 kubika. Tu je ogranicenje 80, tolerise se do 100 max, pazite. Prevashodno zbog vase i tudje bezbednosti, a onda kazni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Maj 18, 2020 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan To mi izgleda kao vrlo nebezbedno mesto za zaustavljanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16410 Napisano Maj 18, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2320 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan super...ja isao 103 km/h... Beli BMW serije 5 NI reg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Maj 18, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, sargeras said: To mi izgleda kao vrlo nebezbedno mesto za zaustavljanje. Slazem se. Al vrlo lako ispuca na autoput pod punim gasom. Bas mu ga daje batica, al vidi se da tom BMW masinom upravlja vrlo dobro sa iskustvom. Da se razumemo, nekog profesionalca na Hayabusi nece stici nikad, al vecina momaka sta god vozili ne mogu (a i ne treba ni u ludilu) da beze od ovakvih, ne zbog kazne ili njih konkretno. Nego zbog sopstvenog zivota. Ne vredi... Zaustavlja i automobile takodje, al za njih me bas briga, zato nisam hteo ni da ih pominjem ovde...Sto se mene tice (a vozac sam istog) nek im naplati kaznu slobodno... Al nek se pripaze dvotockasi. Dupla korist - sopstvena bezbednost + nema izvlacenja para iz dzepa i drugih sankcija. Toliko od mene za ovaj put. Javljam ako dobijem pouzdane informacije za jos nekog presretaca. Al sve u cilju manje brzine po gradu i naseljenom mestu, to ne treba nikome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 18, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan naglasavam deonicu kroz Novi Beograd u oba smera gazele u ovom slucaju. Kod studentskog grada. Ceka vas iza zbuna organ reda na motocikluZnači da kamere na Gazeli i dalje ne rade, kao što nikada nisu ni radile. Mora to skrivanje iza žbuna i presretanje da prestane što pre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lošmi_WayOfLife 169 Napisano Maj 18, 2020 JEDAN ŽIVOT - DVA TOČKA - BEZBROJ SITUACIJA, 130 postova Lokacija: Beograd-Kula Motocikl: Honda - VFR 800 V-tec Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem ljude sto imaju problem sa policijom na motociklima, nece niko da te smara zbog 80 km/h na Brankovom mostu.. ali nije mi bas realno da se po NBG bulevarima momci vozikaju 100+km/h, tockiranje itd.. takodje mi je normalno da mi je motocikl registrovan, da imam odgovarajucu kategoriju i minimum kacigu.. Ja licno sa njima imam pozitivna iskustva, uvek se lepo ispricamo, kada zavrse onaj oficijalni deo "vasa dokumenta molim" A evo i iskustvo od prosle godine, ukljucenje kod sajma, lik ca crvenim puntom mi ulazi u traku, ja svirnem i blicnem, on iskulira i ide na mene, ja ukocim da me ne obori sa motora, nastavljam da vozim iza njega i vidim BMW i zelenu kacigu, prolazi pored mene, zaustavlja baticu ispred mene i mene kao svedoka.. tada se ispricasmo lepo, a imao sam iskutva i sa crnim gsxr-ovima u paru idu isto sve rutinski kategorija i da li je registrovan motocikl.. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11061 Napisano Maj 19, 2020 Ne silazi, 2208 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan @: super...ja isao 103 km/h... Beli BMW serije 5 NI reg Taj bmw serije5 mene klepio jesenas u Pancevu, ali vozio sam auto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10190 Napisano Maj 19, 2020 Drug član, 3366 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Par puta, dok se vozim motorom po Ibarskoj, se zalepi iza mene BMW, jednom Audi... ništa pravim se lud, vozim kako vozim, ne cepam ga tj. ne mnogo preko ograničenja... kad uvide da se ne "primam" na jurnjavu samo gas i odoše... nekad i svirnu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Maj 19, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Pingvin37 je napisao: Da se razumemo, nekog profesionalca na Hayabusi nece stici nikad, al vecina momaka sta god vozili ne mogu (a i ne treba ni u ludilu) da beze od ovakvih, ne zbog kazne ili njih konkretno. Nego zbog sopstvenog zivota. Ne vredi... Nikako ne treba bežati ... jednom ćeš pobeći ali te uskoro negde sačekati...i platićeš duplo Ja imam informaciju da policajac NE SME da te juri (pogotovo ako voziš motor) jer time direktno ugrožava tvoj život (neproverena informacija) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 745 Napisano Maj 19, 2020 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zato u UK imaju prava da se obore sa motora ako bezis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16410 Napisano Maj 19, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2320 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, stikis je napisao: Zato u UK imaju prava da se obore sa motora ako bezis. Stariji vozači (kao ja) pamte da je 80-tih I kod nas to bilo dozvoljeno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Maj 19, 2020 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Tih godina 80-ih su jurili klince i tako su ubili dvojicu. Imali smo tad dvojicu degenerika kojima je to bila uža specijalnost-iz.rkavanje na motoristima... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Maj 19, 2020 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lucky po zakonu auto ~ motor ne sme da juri, ali zato motor ~ motor sme, kao sto i auto ~ auto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...