Dynaudio 37 Napisano Mart 27, 2011 U prolazu, 28 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam 2 enduro gume, Metzeler Tourance 90/90-21 i Michelin Anakee 130/80-17. Prednja je u sustini za ne daj boze scenario, ako bas nekome zatreba za neki prelazni period, izdrzace jos 1000km normalne voznje, tj mozda i vise. Guma je fabricka koja je stigla sa XT-om i presla je nekih 22k km. Zadnja je u boljem stanju i moce da posluzi nekome jos koji mesec vozanja. I sam sam bio u skripcima gde mi je trebala bilo kakva guma kao lek pa sam za bukvalno otpad placao po 10eur, ja od tih 10-20eur nemam ama bas nista, a opet razumem one sa druge strane, pa bolje da usrecim nekog ako je to moguce, a jednog dana popijemo i pivo, ko zna... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Mart 27, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Lep gest, svaka cast Meni bi odgovarale za XTa ali necu da te mucim da saljes postom, nek uzme neko kome je blize Poz 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dynaudio 37 Napisano Mart 27, 2011 U prolazu, 28 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije to meni cimanje, 10sec mog vremena sto cu pozvati nekog kurira, ako oces nije nikakav problem, samo posalji mi na pp adresu na koju da saljem. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 27, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja bi se zapljunuo za Mishu_f pa kad bude kod kompa nek se javi posto je uzela motor sa cosavim gumama 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dynaudio 37 Napisano Mart 27, 2011 U prolazu, 28 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Samo mi se Goshke javio, tako da njemu saljem. Bio je fer, cekao je ceo dan, ali niko drugi se nije javio tako da nadam se da ce mu posluziti. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Mart 27, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu, samo bih se nadovezao na ovu postojeću. Dakle na poklon; Zadnja 130/80-17 Continental ContiAtack Prednja 90/90-21 Continental Zadnja 120/80/17 Metzeler Gume mi nisu trenutno u BG-u, ali će uskoro biti, pa ko je zainteresovan neka se javi na PP. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1281 Napisano Mart 27, 2011 Drug član, 932 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 27, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan onda opet da se zapljunem, sada kod Acima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Mart 27, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan onda opet da se zapljunem, sada kod Acima Do daljneg gume su rezervisane za Mišu female. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha (f) 34 Napisano Mart 28, 2011 U prolazu, 47 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Evo me. Popsy kaze da mi treba neka od tih. Hvala vam! Popsy? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...