baki381 0 Napisano Mart 26, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX1100 GSX-E Prijavi odgovor kao problematičan Moje ime je Branislav Vračar i od skora sam vlasnik Suzukijevog motorcikla GSX 1100 E iz davne 1982 godine. Motor je imao problem sa drugom brzinom i uz pomoć mog bratića Nikole motor je rastavljen i u garaži čeka bolje dane... Ono što bi meni pomoglo u ovom trenutku je informacija o tome da li je povoljnije kupiti polovni menjač ili pokušati popraviti postojeći? Da li možda motoru odgovara menjač nekog drugog Suzukijevog modela na primer: Suzuki GS 1100... U ovom momentu, motor je odvojen od rama ali menjač nije odvojen od motora Postavio sam nekoliko fotografija da vidite našu muku i hvala svima unapred... --Bane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Mart 26, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Javi se clanu bokilic, verovatno moze da ti pomogne oko toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baki381 0 Napisano Mart 26, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX1100 GSX-E Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, javljam se... Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 674 Napisano Mart 26, 2011 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam sastavio jedan agregat od GSXR 1100,88.god,kad rastavis slikaces zupcanike i premeriti viljusku pa cemo dalje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Mart 26, 2011 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan zovi na 063697094 Boris Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baki381 0 Napisano Mart 26, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX1100 GSX-E Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na podršci! Mogu vam reći da se sada osećam mnogo sigurnije i da imam osećaj da će taj motor na kraju ipak proraditi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7194 Napisano Mart 27, 2011 Drug član, 3073 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan To nije motor, to je čudo. :D Nikakve "reparacije" zupčanika i viljušaka ti ne bih preporučio, kupi zupčanike 2. brzine i viljušku, nove, proveri kakve su kopčena ostalima i pakuj lepotu. Nadam se da se vidimo uskoro na drumovima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Mart 27, 2011 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ovo pod obavezno,nacicemo i zupcanik i viljusku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...