debeljan 822 Napisano Jun 29, 2011 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan hahaha,akcija moze da pocne!! prevoz smo nasli!! http://www.shotoverjet.com/the-video Svetac, ako je ovako na Drini, bolje da kupim R1 i da se samoutepam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jun 29, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan neznam ali mi deluje otkaceno!!! mi cemo da veslamo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Jun 29, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan ti sa burgmanom možeš samo da burgijaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jun 29, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan kako god,eto gde ti stignes sa svojim i ja cu sa burgijom!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Jun 29, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan eto pazi kad budeš registrovao burgmana jer su uveli takse na motorne pile :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jun 30, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan nemoj da offujes ljudima temu! dodji na kafu da se izdivanimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semafor 26 Napisano Jul 6, 2011 U prolazu, 37 postova Lokacija: Herceg-Novi Motocikl: Honda XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo i mi ,ne idem ni na jedan vise motoskup čuvam kredit za Bajinu Baštu...Pozdrav od MC CRUSEIRS iz Herceg Novog 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jul 6, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan ,ne idem ni na jedan vise motoskup čuvam kredit za Bajinu Baštu... zasto mi je ovo poznato!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Jul 6, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan eto da se zapljujem i ja oko prijave,plivati znam,bio sam i izvidjac..................maaaaa idem pa kako bude!!!! a kazu da nema promasaja!!! scout my ass Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Jul 13, 2011 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Obavestenje da smo sa mestima za kamp popunjeni( moze jos par satora) a da privatno ima jos 10-15 ekstra kreveta i to je to.Napominjemo jos jednom da je potrebno doci na zurku najkasnije u Petak 22. do 18h zbog broja camaca koji se iznajmljuju i polaska na spust u Subotu u 08.00h. Od grupa svirace u Petak u kampu, bendovi poznati sa proslogodisnjeg skupa na Zlatiboru Arhivska zabava i Four roses za ostalu muziku je zaduzen DjInv. U Subotu na Most festu sviraju Agata, Orthodox Celts, Električni Orgazam , Tanja Jovićevi and Ritch Bitch, Neverne bebe. Pozdrav i vidimo se na Drini L&R Messengers MC Serbia p.s. Od petka 15-og do cetvrtka 21-og blize informacije na 061 4 818181. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jul 13, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da za moj sator ima mesta,jer sam se od pocetka oglasio! nisam smatrao da treba na neki poseban nacin da se najavim?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semafor 26 Napisano Jul 13, 2011 U prolazu, 37 postova Lokacija: Herceg-Novi Motocikl: Honda XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan I mi smo poslali rezervaciju prije 10 tak dana,nadam se da je to ok.Ma nema veze spavacu na motor,sreca na drz a mi je sic udoban ....naopako.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Jul 13, 2011 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za vas koji idete na Most fest, čisto da kažem da sam bio blago razočaran, ali hajde nebitno. Dešavalo se tu nešto na relaciji organizator - bend zbog kog smo došli pa nam je to značajno pomrsilo račune. A ljudi iz BB su posebna priča, paz' te se žena im, piju ko smukovi! :D :D ELEM! Za nas primorce: 1. Pazite se drina je cvokot. Hladna je u 3 pip piiip pip piiiipa. 2. Ako dolazite iz pravca CG, najjednostavniji put je Bosnom, pa na "Ću ba ćito, 'odo" (Višegrad) pa prema Užicu, pa .. ubij me kako se zove selo, uglavnom početna stanica za Šargansku osmicu, pa levo, pa još jedno 50tak km preko Tare (planine) do BB. 3. Pošto prolazite preko Mitrovca, a niste se snašli za smeštaj dole u BB, na Mitrovcu postoji nekoliko apartmančića koji su džab džabe. (na "pijaci" kada se spuštate od vojnih hotela, prvi štand desno, pitajte curu koja tu radi). Od BB su svega 20tak km i isplati se prespavati u njima (apartman 6 kreveta - 20€, kada sam čuo pitao sam po osobi? na šta je bilo "po apartmanu"), Novljani, ako budete u kućici sa 6 kreveta, pitajte gospodju da li je zaboravljena plava majica sa mnogo aviona, ponesite je ka CG 4. Vožnja od Mitorvca do BB je za priču. Savršenstvo krivina. Pazite se, poljoprivredni kraj je ima traktora! Dobar provod i sigurne kilometre!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Jul 14, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan A ljudi iz BB su posebna priča, paz' te se žena im, piju ko smukovi! :D :D Oduvek su nam te zene kvarele renome grada!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyde 5 Napisano Jul 14, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda CBR600F4 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam mail za rezervaciju ali nisam dobio odgovor, a na 0614818181 nije dostupan. Moze li neki broj za rezervaciju smestaja. Pozdrav Floyd Kragujevac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzudi 7 Napisano Jul 14, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ninja636 Prijavi odgovor kao problematičan oyeeaa....extra!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 16, 2011 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bo u Bugarskoj pa nisam stigao da se upisem! Ako dodjem a nema mesta u kampu, da li mogu da udjem na svirke i klopu sa zenom (uz cip) a da sator smestim na drugo mesto ili spavam u gradu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Jul 17, 2011 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bo u Bugarskoj pa nisam stigao da se upisem! Ako dodjem a nema mesta u kampu, da li mogu da udjem na svirke i klopu sa zenom (uz cip) a da sator smestim na drugo mesto ili spavam u gradu? moze kod nas u kamp jedan sator manje vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jul 18, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan ide li neko iz NS,pa da se odvozamo zajedno?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jul 18, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bo u Bugarskoj pa nisam stigao da se upisem! Ako dodjem a nema mesta u kampu, da li mogu da udjem na svirke i klopu sa zenom (uz cip) a da sator smestim na drugo mesto ili spavam u gradu? moze kod nas u kamp jedan sator manje vise gde kod vas u kamp? ima vise kampova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyde 5 Napisano Jul 20, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda CBR600F4 Prijavi odgovor kao problematičan Krce culi smo se juce. Rezervisi mi kod te zene 4 dvokrevetne sobe dolazi osmoclana ekipa iz Kragujevca Pozzzzzz Floyd KG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Jul 21, 2011 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan nemoj da brines sve zavrseno vidimo se po dogovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jul 21, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan krece li sutra neko popodne? mi bi krenuli iz subotice oko 13h ima li nekoga novi sad,uz put da se prikljuci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jul 22, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan savet?! od sapca za bajinu bastu kuda,na osecinu,na koceljevo ili na valjevo? koji put je bolji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jul 22, 2011 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Sabac-Valjevo-Bajina Basta (preko Fat Hill). Najkrace i zanimljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...