Jump to content

Moto Zajednica

Drinska regata i moto zurka 22-24.jul 2011

Recommended Posts

• U prolazu, 37 postova
  • Motocikl: Honda XL 1000 V

Dolazimo i mi ,ne idem ni na jedan vise motoskup čuvam kredit za Bajinu Baštu...Pozdrav od MC CRUSEIRS iz Herceg Novog

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 179 postova

eto da se zapljujem i ja oko prijave,plivati znam,bio sam i izvidjac..................maaaaa idem pa kako bude!!!! a kazu da nema promasaja!!! :moto3:

scout my ass :zvizduk:

• Svrati ponekad, 242 postova
  • Motocikl: Harley big twin

Obavestenje da smo sa mestima za kamp popunjeni( moze jos par satora) a da privatno ima jos 10-15 ekstra kreveta i to je to.Napominjemo jos jednom da je potrebno doci na zurku najkasnije u Petak 22. do 18h zbog broja camaca koji se iznajmljuju i polaska na spust u Subotu u 08.00h. Od grupa svirace u Petak u kampu, bendovi poznati sa proslogodisnjeg skupa na Zlatiboru Arhivska zabava i Four roses za ostalu muziku je zaduzen DjInv. U Subotu na Most festu sviraju Agata, Orthodox Celts, Električni Orgazam , Tanja Jovićevi and Ritch Bitch, Neverne bebe.

Pozdrav i vidimo se na Drini

L&R

Messengers MC Serbia

p.s.

Od petka 15-og do cetvrtka 21-og blize informacije na 061 4 818181.

• Drug član, 1448 postova
  • Motocikl: Honda ness 150

nadam se da za moj sator ima mesta,jer sam se od pocetka oglasio! nisam smatrao da treba na neki poseban nacin da se najavim?!

• U prolazu, 37 postova
  • Motocikl: Honda XL 1000 V

I mi smo poslali rezervaciju prije 10 tak dana,nadam se da je to ok.Ma nema veze spavacu na motor,sreca na drz a mi je sic udoban ....naopako.Pozdrav

• Zainteresovan, 503 postova

Za vas koji idete na Most fest, čisto da kažem da sam bio blago razočaran, ali hajde nebitno. Dešavalo se tu nešto na relaciji organizator - bend zbog kog smo došli pa nam je to značajno pomrsilo račune.

A ljudi iz BB su posebna priča, paz' te se žena im, piju ko smukovi! :D :D :D :D

ELEM!

Za nas primorce:

1. Pazite se drina je cvokot. Hladna je u 3 pip piiip pip piiiipa.

2. Ako dolazite iz pravca CG, najjednostavniji put je Bosnom, pa na "Ću ba ćito, 'odo" (Višegrad) pa prema Užicu, pa .. ubij me kako se zove selo, uglavnom početna stanica za Šargansku osmicu, pa levo, pa još jedno 50tak km preko Tare (planine) do BB.

3. Pošto prolazite preko Mitrovca, a niste se snašli za smeštaj dole u BB, na Mitrovcu postoji nekoliko apartmančića koji su džab džabe. (na "pijaci" kada se spuštate od vojnih hotela, prvi štand desno, pitajte curu koja tu radi). Od BB su svega 20tak km i isplati se prespavati u njima (apartman 6 kreveta - 20€, kada sam čuo pitao sam po osobi? na šta je bilo "po apartmanu"), Novljani, ako budete u kućici sa 6 kreveta, pitajte gospodju da li je zaboravljena plava majica sa mnogo aviona, ponesite je ka CG :P

4. Vožnja od Mitorvca do BB je za priču. Savršenstvo krivina. Pazite se, poljoprivredni kraj je ima traktora!

Dobar provod i sigurne kilometre!!!!

• U prolazu, 21 postova
  • Motocikl: Honda CBR600F4

Poslao sam mail za rezervaciju ali nisam dobio odgovor, a na 0614818181 nije dostupan. Moze li neki broj za rezervaciju smestaja.

Pozdrav Floyd Kragujevac

• Drug član, 1142 postova
  • Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo

Ja sam bo u Bugarskoj pa nisam stigao da se upisem! Ako dodjem a nema mesta u kampu, da li mogu da udjem na svirke i klopu sa zenom (uz cip) a da sator smestim na drugo mesto ili spavam u gradu?

• Svrati ponekad, 242 postova
  • Motocikl: Harley big twin

Ja sam bo u Bugarskoj pa nisam stigao da se upisem! Ako dodjem a nema mesta u kampu, da li mogu da udjem na svirke i klopu sa zenom (uz cip) a da sator smestim na drugo mesto ili spavam u gradu?

moze kod nas u kamp jedan sator manje vise

• Drug član, 1448 postova
  • Motocikl: Honda ness 150

moze kod nas u kamp jedan sator manje vise

gde kod vas u kamp? ima vise kampova?

• U prolazu, 21 postova
  • Motocikl: Honda CBR600F4

Krce culi smo se juce. Rezervisi mi kod te zene 4 dvokrevetne sobe dolazi osmoclana ekipa iz Kragujevca

Pozzzzzz Floyd KG

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja