m.mitar 175 Napisano Decembar 15, 2012 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na radovima,video sam neke sto si postavio na netu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Decembar 15, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Jos koja slicica: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Decembar 15, 2012 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan perverzija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Decembar 17, 2012 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan vidim da je rad sa aluminijumom za tebe igra, evo jedan lijepo detalj koji mozes da napravis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Decembar 17, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Au brale al si razbio. Svaka čast! Radiš li tuning i styling ostalih enduro modela? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Decembar 18, 2012 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Jos ako mu ugradis i ps3,da odigras koju igricu u trenucima dosade,a? Svaka cast mali! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Decembar 18, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan vidim da je rad sa aluminijumom za tebe igra, evo jedan lijepo detalj koji mozes da napravis Razmisljao sam o tako necemu. Ali mi nije palo na pamet da prosecem taj natpis.. Lepa ideja! Hvala! Au brale al si razbio. Svaka čast! Radiš li tuning i styling ostalih enduro modela? Hvala Ugac! Samo izbegavam onu Super Teneru Ostalo sa zadovoljstvom Jos ako mu ugradis i ps3,da odigras koju igricu u trenucima dosade,a? Svaka cast mali! Njaaa, tesko da ce mi biti dosadno uz nju Hvala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Decembar 18, 2012 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan listam slike na ADVENTURE RIDER, nebil nasao kakav lijep detalj za moju XLV 750r... pa onda naidjem na Africa detalje koji se mogu malo prepisati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Decembar 18, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno prosledi ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Decembar 26, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.wilbers.de/aktuelles_detail.php?id=6 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Decembar 27, 2012 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast stvarno! Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Decembar 27, 2012 Teoreticar, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Sta god drugo da kazem nije dovoljno! Bilo bi super kad bi stavio slike pre i posle prepravke da vidimo stvarno razliku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Decembar 27, 2012 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ova Afrika je prelepa, http://suchen.mobile.de/motorrad-inserat/honda-xrv750-afrika-twin-goch/171666519.html?lang=de&pageNumber=3&__lp=3&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.modelDescription=xrv+750&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&makeModelVariantExclusion1.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&negativeFeatures=EXPORT ali mi se By me varijanta više sviđa.Pozdrav @Smokes p.s.brale izeo si gu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Decembar 27, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Sta god drugo da kazem nije dovoljno! Bilo bi super kad bi stavio slike pre i posle prepravke da vidimo stvarno razliku! Hvala druze! Evo nekih faza, kroz koje je prolazio motor.. Ovakav je bio kada je dosao kod mene, prvo jutro: Prve izmene: Pa jos koja sitnica je doradjena, kao izduv, nosaci kofera i td: Ovde je vec sa WP vilama, socivima, dva izduva.... I onda je usledio ostatak. Gornja slika sa koferima, povratak iz Crne Gore. Amortizer je vec izbacio deo ulja.. Tako da je bila mekana voznja do bg-a Posle toga sam se vozao nesto malo po Bg-u. Voznja je vec ne podnosljiva.. Vozio sam samo kad moram da zavrsim nesto po gradu. Preko zime nikako da krenema sa radovima zbog obaveza.. Registrujem ga pocetkom sezone, vozio sam jako malo. Nekih 200km.. I primetio sam da mi je masna desna vila Procureo semening... Rasklapam ga.. Celo leto stoji.. Dosta posla oko farbanja tudjih motora.. Skupljao sam parice i td..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Decembar 27, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ova Afrika je prelepa, http://suchen.mobile.de/motorrad-inserat/honda-xrv750-afrika-twin-goch/171666519.html?lang=de&pageNumber=3&__lp=3&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.modelDescription=xrv+750&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&makeModelVariantExclusion1.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&negativeFeatures=EXPORT ali mi se By me varijanta više sviđa.Pozdrav @Smokes p.s.brale izeo si gu Ih, prelepa! Salonsko stanje. Tamo pise 55000km, pa gde li je taj presao tu km?! A felne Opet sa druge strane, ja moj motor hocu da vozim. Ne da ga stavim pod stakleno zvono.. Onda bih isao do poslednjeg detalja... Ovako, nek ima propusta... Ne fali. Dokazano je, da li je to Marfijev zakon ili nesto slicno Kad je sve pod konac mora da zeznes nesto pa to ti je.. Dal` na prvoj voznji ili ubrzo Barem ga preturio jednom na stranu Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Decembar 27, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos nekih slika: Za one koji misle da su ovo nalepnice, a i jos po koja slika vezano za proces farbanja: Neki od sablona: Materijal koji je bio uz mene za farbanje i crtanje: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Decembar 27, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6703 Napisano Decembar 28, 2012 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Za ovako nešto, pored nesumnjivog umeća, potrebno i strpljenje. I mnogo vremena. (Dobro i uspevaš da daješ i ispite.) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Decembar 28, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Decembar 28, 2012 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ova Afrika je prelepa, http://suchen.mobile...Features=EXPORT ali mi se By me varijanta više sviđa.Pozdrav @Smokes p.s.brale izeo si gu Ih, prelepa! Salonsko stanje. Tamo pise 55000km, pa gde li je taj presao tu km?! A felne Opet sa druge strane, ja moj motor hocu da vozim. Ne da ga stavim pod stakleno zvono.. Onda bih isao do poslednjeg detalja... Ovako, nek ima propusta... Ne fali. Dokazano je, da li je to Marfijev zakon ili nesto slicno Kad je sve pod konac mora da zeznes nesto pa to ti je.. Dal` na prvoj voznji ili ubrzo Barem ga preturio jednom na stranu Pozdrav @Smokes:ova je terana muški,a onda totalna restauracija(motor,felne,ram ....) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Decembar 28, 2012 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan ove trakice sto koristis za zasticivanje kad farbas-lakiras (airbrash) gdje se to kupuje i kako se tacnije zovu te trakice! Treba da farbam bandaze na motoru,,pa da zastitim zice i vec lakirane dijelove! Pa mi treba neka traka sto je manje ljepljiva,,bojim se da stavim papirnu trkaku da nede podici sa sobom lak na zicama,koje sam uradio prije par dana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Decembar 28, 2012 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Opet sa druge strane, ja moj motor hocu da vozim. Ne da ga stavim pod stakleno zvono.. Pratim temu odavno ali nikako da odgovorim.. Svaka cast na preradama Farba je vrhunska!! Wilbers je nasao pravog predstavnika Ima li Wilbers sta od progresivnih opruga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Decembar 28, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan ove trakice sto koristis za zasticivanje kad farbas-lakiras (airbrash) gdje se to kupuje i kako se tacnije zovu te trakice! Treba da farbam bandaze na motoru,,pa da zastitim zice i vec lakirane dijelove! Pa mi treba neka traka sto je manje ljepljiva,,bojim se da stavim papirnu trkaku da nede podici sa sobom lak na zicama,koje sam uradio prije par dana! Ne bi smela papirna traka da ti podigne boju, ako si pripremu uradio kako treba. Same zice je teeeesko pripremiti kako valja za farbanje tako da ne verujem da se farba drzi dobro za njih. U tom slucaju mozes da koristis sablon foliju ORACLE ORAMASK 810. Ona ima slab lepak, ali dovoljno jak da ostane na bilo kojoj povrsini. A ako si pitao za one plave trakice (pravi naziv ni sam ne znam ) trakice za crtanje, za linije..... Njih kupujes u bolje snadbevenoj farbari.. Mada sad razmisljam, imas i papirne trake kojima je lepak los.. Nadji sto jeftiniju traku i probaj. Ako ti i na njoj bude jak lepak ili ne nadjes tu ocajnu traku, zalepi parce na majcu, odlepi (mozes i vise puta da ponovis) i pravo ja povrsinu koju zasticujes... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Decembar 28, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Opet sa druge strane, ja moj motor hocu da vozim. Ne da ga stavim pod stakleno zvono.. Pratim temu odavno ali nikako da odgovorim.. Svaka cast na preradama Farba je vrhunska!! Wilbers je nasao pravog predstavnika Ima li Wilbers sta od progresivnih opruga? Hvala Vise sam ja nasao njih nego oni mene Imaju nesto za vile.. Sad za transalpa ne znam da li imaju. Mogu da pogledam. Za zadnji amortizer nemaju.. Najbolje ti je ovako nesto: http://www.ruggedroads.co.uk/shop/article_SP-HO06-SSC013/HyperPro-Progressive-Combi-Kit-for-Transalp-XL650V.html?sessid=CTURqTTHtcSllnTQyCTyqPFFwL0utesJZG5nPoIGz5PmSaS217UM6lesU5QJIcdT&shop_param=cid%3D25%26aid%3DSP-HO06-SSC013%26 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Decembar 28, 2012 Teoreticar, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan E da ti kazem ni Chip Fuse ti nije ravan! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...