vladas 192 Napisano Jun 14, 2007 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Odavno sam bacio oko na BMW F650GS. Juce mi javi drugar da postoji jedan na prodaju. Evo podataka: 4500E 2002g. 36000km pise u knjizici. Juce kada sam otisao da vidim motor, akumulator nije bio prikacen pa nisam mogao da vidim koliko je presao od tog servisa na 36000km. Gume su presle odokativno do 2000km. Oprema: BMW bocni koferi BMW zadnji kofer BMW tank torba Roll bar Nisam proverio: da li ima ABS i da li je verzija od 50ks ili slabija. Moj opsti utisak na priv pogled je dobar. Danas cu verovatno ici da obrnem krug. Kako vama ovo sve ovo zvuci? Molio bih da odgovorite sto pre. Cini mi se da je cena bas dobra pa moze lako da ode. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 14, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Nije lose, nije lose... Ne sekiraj se i ako ode, bice drugi, treci, peti, deseti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Jun 14, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Polovno je polovno i racunaj uvek da ce biti da se ulozi u njega. I nikada nemoj da juris za njim jer bice prilike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Jun 14, 2007 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Meni se cini da je to ok cena mada ne bi skodilo i da covek malo popusti Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Jun 18, 2007 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno ;D Nema ABS, ima 50ks. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jun 18, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Oooo pa chestitam! Dobar bike si kupio! Neke slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 18, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno ;DNema ABS, ima 50ks. ČESTITAM!!! A el prodavaš ćup-ćupa sad??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 18, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast grome! Cestitam ti na prelasku na drugu koncepciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Jun 18, 2007 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Slike?! Pa kako da slikam kad se vozikam? Okacicu slike naravno, mozda cak i sledeceg vikenda... Oooo pa chestitam! Dobar bike si kupio! Neke slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Jun 18, 2007 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala A ćup-ćup je za sada u garazi. Ako bude neko hteo da tera za 2500e moze, ispod necu da dajem. Ima prilicna gomila dodatne opreme. Moracu da osvezim oglas sto postavih onomad. Mada mi zao onih lonaca sto sam pravio. Malo sam ih jos u medjuvremenu doterao (utisao i dobio nize tonove, grmljavina). Nego, ako cete skoro za NS, nemoj slucajno da bi se neko hvatao za novcanik kad odemo u kafic ili Dizni ili kod Jefte. Kupljeno ;DNema ABS, ima 50ks. ČESTITAM!!! A el prodavaš ćup-ćupa sad??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Jun 18, 2007 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Prvi utisak je: kao da se vozis na oblaku! A kad je u leru imam utisak da sedim na motokultivatoru koji je tretiran steroidima. Al' sto ne vole da se vozi lagano to je cudo. Odmah sam se verao na Frusku goru. Offroad ce malo da saceka sjedinjavanje sa masinom i konceptom. Svaka cast grome! Cestitam ti na prelasku na drugu koncepciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 18, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Samo polako, sve ce to lijepo da bude vidim ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jun 18, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh...mora cu ja da uzmem sebi jedan BMW cuf-cuf...i ispunim sebi zzelju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...