sasha 2055 Napisano Jun 14, 2007 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Najiskrenije saucesce porodici i prijateljima. Nisam imao cast da ga licno upoznam, ali sam procitao stotine njegovih poruka i znam da je uvek bio iskren i spreman da pomogne. Pocivao u miru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cubra 26 Napisano Jun 14, 2007 U prolazu, 62 postova Lokacija: N.Bg-Zemun Motocikl: Honda ADV-350 , BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan VECNA TI SLAVA R.I.P. :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Jun 14, 2007 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan JAOOOOOOOOOOOOOOOOO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDR 2 Napisano Jun 14, 2007 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek ne mogu da verujem. Nemam reci da opisem osecanja... Pocivaj u miru, druze, nek' ti je laka zemlja. Saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1749 Napisano Jun 14, 2007 Vlasnik sajta, 5347 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bas je strasno, ne mogu da verujem da ga vise necu videti i pricati sa njim, da se necemo voziti vise zajedno... Strasno je to sto mu se desilo.. Drugare, pocivaj u miru. Neka ti je laka crna zemlja :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Jun 14, 2007 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Andrej Pavlović / Direktor za odnose sa klijentima Diplomirani inženjer i magistar poslovnog upravljanja (MBA) u menadžmentu, Andrej se skoro priključio Mmd-ju i uneo više od 10 godina radnog iskustva iz različitih sektora. Posedujući snažno zaleđe u korporativnim komunikacijama i odnosima sa javnošću, bio je dva puta nagrađen na nacionalnom nivou za svoja profesionalna dostignuća. Andrej je takođe inicijator i autor brojnih veoma uspešnih promotivnih kampanja usmerenih na različite ciljne grupe. Njegova stručnost obuhvata i predvođenje timova, logistiku, operacioni menadžment, upravljanje događajima i koordinaciju velikih i kompleksnih projekata. Tokom svoje dosadašnje karijere blisko je sarađivao sa korporativnim sektorom, rukovodećim državnim strukturama, međunarodnim organizacijama i drugim ključnim uticajnim grupama, mešajući raznolika iskustva, radne metodologije i inovativne pristupe obezbeđujući najbolje moguće radne ishode. Pored engleskog Andrej takođe tečno govori francuski i slovenački. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nađoh ovaj tekst na netu o njemu, zaista kvalitetan čovek, kakva šteta... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Jun 14, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Nek mu je laka crna zemlja. Sinoc pricam sa drugaricom i kaze mi :"sad sam vidjela da je covjek pao sa motora,podletio pod auto",pogledam na forum,tada jos nista nije bilo,kad sad vidim da je to Andrej. Nisam ga poznavao licno,ali hvalice mi njegovi razboriti postovi,najjaci avatari,pominjanje zenskog roda na samo njemu svojstven nacin,... R.I.P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa71 0 Napisano Jun 14, 2007 U prolazu, 16 postova Lokacija: B.Kosa,BGD Prijavi odgovor kao problematičan Vecna mu slava i najiskrenije saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina 0 Napisano Jun 14, 2007 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd - Vračar Prijavi odgovor kao problematičan Javila mi je Mina jutros i oduzela sam se....u pičku materinu sve! Nisam ga nikada lično upoznala, mada se ne osećam kao da ga nisam poznavala. Kroz postove i kroz teme na kojima sam ga vidjala upoznala sam ga dovoljno da sam sigurna da je otisao na bolje mesto! Moje saučešće porodici i najbližim prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Jun 14, 2007 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko može da ispriča šta se stvarno desilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Jun 14, 2007 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Andreja sam prvi put upoznao kad smo isli na sajam u NS a posle toga je dolazio da mu farbam motor i od tada je vise puta bio kod mene i moji matorci su ga bas zagotivili. Majka me samo probudila i pitala kako se preziva i kad sam rekao pocela je da place neopisivo.... Ne smem da zamislim kako je njegovim bliznjima. Kad sam ustao verovali ili ne osecam sam se kao da bi se deo sveta srusio. On mi je mnogo pomogao da prodjem kroz neke stvari kad sam ja pao sa motora, otvorio mi oci u mnogoim stvarima, savetovao me, ma bio mi je kao jos jedan stariji brat a sad ga vise nema... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Jun 14, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Druze , pocivaj u miru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Jun 14, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru druze,tuga je velika i za nas koji te nismo znali licno a bio si deo nas. :'( :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Jun 14, 2007 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Svaki dan kad udjem da proverim gmail porazgovaram sa njim preko brzog ceta. Sada je on offline i nemam sa kim da pricam. Ne mogu da se naviknem... Zasto Andrej, zasto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZUMBUL 0 Napisano Jun 14, 2007 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd / London Prijavi odgovor kao problematičan Andrej, pocivaj u miru! Iskreno saucesce porodici i najblizima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Jun 14, 2007 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce...porodici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Jun 14, 2007 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno tuzna vest..bio je jedan od ljudi zbog kojih sam se prikljucio forumu..iskreno zaljenje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Jun 14, 2007 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc nisam mogla da verujem, danas je isuvise realno...Veselijeg coveka nisam skoro upoznala... Uf...samo tezina u srcu Ispratimo ga u sto vecem broju, zasluzio je svime Ne mogu nista vise da kazem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Jun 14, 2007 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Laka mu bila zemlja, neka počiva u miru... Iskreno saucesce, porodici i prijateljima... Vecna mu slava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jun 14, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam predao čitulju u Politiku u ime BJB zajednice, otvorio forum, čitam temu, i ne mogu da dodjem do daha od suza... Sve me stiglo od juče... Nemam reči koje bih napisao, tuga je zamenila šok... Na poslu sam i plačem ko kiša... Andrej, neka ti je večna slava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Jun 14, 2007 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Andrej, pocivaj u miru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jun 14, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan pocivaj u miru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1403 Napisano Jun 14, 2007 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan nemam rechi .... Neka ti je vecna slava ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cedav 0 Napisano Jun 14, 2007 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jutros u 6 zvoni mobilni mom caletu, on podigne slusalicu i nista ne prica. vidim da nesto jako zajebano mirise, a on samo sto ne zaplace. bio je to andrejin cale, zove i kaze sto to meni da se desi, sta sam ja bogu zgresio. najezio sam se, kako je to zlokobno i uzasno. ljudi moji, cuvajte se, za andriju je kasno. ja ga uopste ne poznajem iz ove price ali nam se roditelji jako dugo druze, ne znam sta da kazem, poceo sam odma da razmisljam o tome da li uopste voziti motor. cuvajte se ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Jun 14, 2007 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Evo malopre dodjoh kuci i rece mi brat za njega sta se desilo i reko ma zajebo si se sigurno.I onda onako u neverici pocnem da se raspravljam sa njim i upalim komp i citam ovaj post i ostadoh bez reci u sekundi!!! Zao mi je sto nisam poznavao coveka ali citajuci njegove textove i slusajuci price o njemu shvatio sam sasvim dovoljno ko je i sta je bio za goilu ljudi koji ce se ,nadam se pojaviti u velikom broju na sahrani!!! Moje saucesce njegovoj porodici i prijatelju nek ti je laka crna zemlja!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...