boki.64 1972 Napisano Mart 22, 2011 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika kofera, nisu neke, slikano je telefonom, ali posluzice. U solidnom su stanju, nigde nisu slomljeni, probijeni i slicno, funkcionisu besprekorno. Jedino sto na jednom pise Givi a na drugom Triumph. Svaki ima po dva kljuca. Cenim ih 100e. 064/307-9264 Bora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4333 Napisano Mart 22, 2011 Ne silazi, 6659 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Borče, jel može rezervacija za drugara Mojsu narednih 2 sata. Tražio al je sad na putu pa čim se dođe izjasniće se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Mart 22, 2011 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Borče, jel može rezervacija za drugara Mojsu narednih 2 sata. Tražio al je sad na putu pa čim se dođe izjasniće se. Ma naravno! Cujemo (kuckamo) se ujutru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Mart 22, 2011 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Prijavljujem se da ih pogledam ako dođem na red . A jel imaju neke ploče ili nosače? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 22, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan a cekaj jel su isti potpuno,sem naziva "givi i triumf"??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Mart 22, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti smeta naziv, imam ja jedan givi pa mi ti daj taj sto nije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Mart 23, 2011 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan a cekaj jel su isti potpuno,sem naziva "givi i triumf"??? @dcNiko, nemaju nikakve ploce, to je konstukcija koja ostaje na motoru. @tindirbp Potpuno su isti, osim te nalepnice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 23, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan aha,ma j...bo naziv bitno da su isti,eto videcu i ja ako neprodas mada meni vise treba top case al bi mi i ovi trebali Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 274 Napisano Mart 23, 2011 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Boki ako nisu prodati ja ih kupujem. Odneću lovu scubi a ti kad stigneš ih donesi u labos Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Mart 23, 2011 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Rezervacija je važila na 2 sata i odavno je prošla. I pored toga mislim da je u redu da se rezerviše za nekog trećeg samo ako ne postoji zainteresovanost za robu od forumaša koji su se direktno javili . Dakle, jel mogu da se pogledaju koferi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Mart 23, 2011 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Rezervacija je važila na 2 sata i odavno je prošla. I pored toga mislim da je u redu da se rezerviše za nekog trećeg samo ako ne postoji zainteresovanost za robu od forumaša koji su se direktno javili . Dakle, jel mogu da se pogledaju koferi? Ok, mali apdejt, dogovor je sa Djuntom da se vidimo posle mog posla (oko 14:30), da bi eventualno pravili dogovor ili pak ne. Javicu ti na mob. kakav je razvoj dogadjaja. Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Mart 23, 2011 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Koferi su prodati kolegi sa foruma. Pozz Moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...