CR7 0 Napisano Mart 21, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peugeot Speed Fight 2 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ide ovaj sajam resio sam da kupim neki motor od 125cm3,pa da pitam iskusnije vozace sta da kupim od ovih modela.Kao sto sam naveo na predstavljanju vozim speedfight 2 vec 7 god,pa zelim da predjem na 125cm3. Predlozi: 1) Yamaha YZF-R 125 2011 2) Aprilia RS 125 SBK 3) Cagiva Mito SP 525 2011 4) Kawasaki Ninja 250R 2011 - znam da nije od 125cm3 ali je cena jako priblizna ovima od 125. Znaci zanima me,kvalitet,servis,delovi..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Mart 21, 2011 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan posto vozis skuter vec 7 godina, predpostavljam da imas bar 20 godina ili vise, i mislim da bi ti najbolje bilo uzeti ninju 250R , 4-taktna masina, 30 i nesto konja, solidno ide, malo trosi, manji su troskovi odrzavanja nego kod 2T jer nemoras stalno sipati skupi dvotaktol, sto se kvaliteta tice, Kawasaki je sasvim na mestu, ovaj 250ccm agregat se koristio vec skoro 20 godina na modelu ZZR 250 i dokazao se kao veoma izdrzljiv i zahvalan, a sada je za novi model Ninju detaljno je preradjen i poboljsan i dobio je EFI (elektronsko ubrizgavanje goriva) , sto se tice delova tu nebi trebalo biti problema, mada delovi ti i nece trebati Kawa je to samo potrosni materijal, ulje, filteri, pakne..a to mozes skoro u svakoj bolje snabdevenijoj radnji naci. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Mart 21, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas ide za Kawasaki Idealan je za pocetnike a i ima vise kubika od ostatka ''ekipe'' U svakom slucaju potpuno je drugaciji od ostalih sa liste. Na osnovu cega si pravio spisak? 'Si razmisljao o megelli 125 r ? Na sajmu ce biti promotivna cena oko 2900 evra.. http://megelli.com/d...li-125r-wht.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Mart 21, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan I moj glas ide za Nindzu, samo zato sto ima vise kubika od ostalih ponudjenih.... Imas ti vec dovoljno iskustva na skuteru, i mislim da bi tebe vrlo brzo 125 kubika zadovoljilo.... To ti je neko moje misljenje.... 250 kubika- pruza ti vise mogucnosti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Mart 21, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan od ovoga sto si naveo, kawasaki! mozda bi trebao razmisliti o cbr125 i yamahi r125.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Mart 21, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha je Yamaha, ali u ovoj konstelaciji, glasam za Ninju, naravno Bio je jedan u oglasima ovde na forumu, ali je prodat, koliko vidim. Aprilia i Cagiva (dvotaktni) po snazi mogu da se mere sa Ninjom, a Yamaha je slabija (četvorotaktna). Obzirom da je Ninja 250R takođe četvorotaktna mašina, verujem da troši daleko manje od navedenih italijanskih modela, ali to nije jedina prednost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Mart 21, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Na sajmu ce biti promotivna cena oko 2900 evra.. http://megelli.com/downloads/megelli-125r-wht.jpg Sto je lepo ovo cudo,bozeee moj Inace glas za Kawu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 21, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ja da sam na tvom mestu,posto vec imas kes,preskocio te polumotore i uzeo 600cc odma. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CR7 0 Napisano Mart 21, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peugeot Speed Fight 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ja da sam na tvom mestu,posto vec imas kes,preskocio te polumotore i uzeo 600cc odma. Hvala svima na odgovorima,sto se tice 600cc mislim da mi je to malo mnogo da sa 50cc odmah predjem na 600cc. Tako da verovatno cu uzeti 4) Kawasaki Ninja 250R 2011 Ali mi se jako svidja : 1) Yamaha YZF-R 125 2011 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki991 291 Napisano Mart 21, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 'Si razmisljao o megelli 125 r ? Na sajmu ce biti promotivna cena oko 2900 evra.. http://megelli.com/downloads/megelli-125r-wht.jpg izgled savrsen .... ali kina je kina ne znam koliko je pametno iskesirati takav bajk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Mart 21, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan yamaha je definitivno najlepsa! honda najlepsi zvuk ima ali mi se ne svidja tanka guma. A megelli, zasto sam ja mislio da je to englez? inace mozda bi mogao da uzmes bandita400 ili gs500, za manje pare i manje ces da izgubis na njima i sledece sezone uzmes neki od 600ccm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Mart 21, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 'Si razmisljao o megelli 125 r ? Na sajmu ce biti promotivna cena oko 2900 evra.. http://megelli.com/downloads/megelli-125r-wht.jpg izgled savrsen .... ali kina je kina ne znam koliko je pametno iskesirati takav bajk Koliko ja znam to je britanac Ima i verzija od 250 kubika, ali nisam siguran da li ce biti na sajmu .. @CR7 Yamaha YZF-R 125 2011 lepo izgleda ali je četvorotaktna, smorices se brzo.. Ja da sam na tvom mestu kupio bi novog ninju 250 r ili bi trazio npr. polovnu hondu cbr 600 f. Te cvaje sto si nabrajao su zeznute za ucenje, a smorice te posle jedne sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Mart 21, 2011 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Mani taj Medjeli, ili kako vec. ... Po meni je bezvezno uzimati motor iz te klase-125-250ccm. Ali ako ti osecas da ti je prejak bajk, tipa GS500, pazari ono sto tebi lezi... Glas za Nindzu. Deifnitivno best buy u ovoj kategoriji. Pogledaj i Hyusong-a GT od 250ccm. Cuo sam dosta pozitivnih komentara na njegov racun. Sve sem konacne obrade tj. ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki991 291 Napisano Mart 21, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 'Si razmisljao o megelli 125 r ? Na sajmu ce biti promotivna cena oko 2900 evra.. http://megelli.com/downloads/megelli-125r-wht.jpg izgled savrsen .... ali kina je kina ne znam koliko je pametno iskesirati takav bajk Koliko ja znam to je britanac Ima i verzija od 250 kubika, ali nisam siguran da li ce biti na sajmu .. @CR7 Yamaha YZF-R 125 2011 lepo izgleda ali je četvorotaktna, smorices se brzo.. Ja da sam na tvom mestu kupio bi novog ninju 250 r ili bi trazio npr. polovnu hondu cbr 600 f. Te cvaje sto si nabrajao su zeznute za ucenje, a smorice te posle jedne sezone. Evropa dizajnirala , a Kina sastavlja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Mart 21, 2011 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Brate skupi pare i uzimaj ninju.Ovi ostali su igracke u odnosu na nju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Mart 21, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan I beži od Hyosunga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sokac 5 Napisano Mart 22, 2011 U prolazu, 32 postova Motocikl: Honda 600F F4 Prijavi odgovor kao problematičan Ja da sam na tvom mestu,posto vec imas kes,preskocio te polumotore i uzeo 600cc odma. Hvala svima na odgovorima,sto se tice 600cc mislim da mi je to malo mnogo da sa 50cc odmah predjem na 600cc. Tako da verovatno cu uzeti 4) Kawasaki Ninja 250R 2011 Ali mi se jako svidja : 1) Yamaha YZF-R 125 2011 Veruj mi da ti nije mnogo.... Moj prvi pocetnicki motor je bio od 600cc..... Nemoj da imas predrasuda oko toga.... Pa nisi klinac da vozis te Apn-ove u oklopima..... Za 4 soma evra imas sirok asortiman dobrih motora.... Ali kako god!!! Sto se tice samog tvog pitanja.... Ninja definitivno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano Mart 22, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prati redosled! Moj glas za Ninju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4808 Napisano Mart 22, 2011 Drug član, 1870 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cetvorotaktni sportski motor od 125 kubika je za nekog ko ima izmedju 16 i 18 godina, ali ako hoces da bacis par hiljada evra ti kupi to Sto se ovih 2T tice tu ces brzo ici na skidanje blokade, ali za tolike pare ja se ne bih razmisljao i kupio bi nesto sto bi moglo da me vozi bar dve godine i na cemu necu za to vreme izgubiti vise od pola para koje sam dao za motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 22, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Posle 7 godina na skuteru ja bih pazario nešto iz kategorije do 500 ccm (cb/gpz/...) Malo su skuplji od 250 i ne previše jaki da bi ih se plašio. Lako se prodaju posle godinu - dve i ne gube puno na ceni. Jeftini su i jednostavni za održavanje sa lako dostupnim rezervnim delovima. Po meni to ti je idealna kupovina za ulazak u svet ozbiljnih motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Mart 22, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Peki, koliko vidim dečko hoće atraktivniji motor, a motori od 500 kubika teško da su atraktivni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CR7 0 Napisano Mart 22, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peugeot Speed Fight 2 Prijavi odgovor kao problematičan hmm citam ovo, i razmisljam.I polako odustajem od 125.Neko rece da mu je prvi pocetnicki ozbiljniji motor bio od 600cc i da nije tako strasno ,pa se onda razmisljam da uzmem: Yamaha YZF-R6 2011 ili je ovo prejak model za pocetnika posle 7 godina staza na skuteru od 50cc? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Mart 22, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ti iz krajnosti u krajnost! Sve je to do mozga,tj nacina razmisljanja... Mada je velika razlika izmedju recimo gpz500 i R od 600 kubika,to je vec ozbijan motor,povucice te da je gazis i ode mast u propast ! ja i dalje glasam za kawu 250r,mislim da je najbolji kompromis ! Veliki pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 22, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan ma kupi kineza, drndaj ga godinu dana da ovladas menjacem i posle znas sta hoces i sta ti lezi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Mart 22, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan r6 je ja mislim najzustriji od svih R-ova od 600ccm, dok za hondu cbr600rr oko 2004. godista mnogi kazu da je kao bicikla(ja ne znam, nisam vozio ni jedan R i nemam jos u planu). Mozda bi mogao da razmislis o nekom naked-u, kao sto je yamaha xj6 koji je prelep, ili pak za xj6 diversion. Mislim da bi ti on bio odlican prelaz, ako vec imas novca za nov. I sacekaj jos neki predlog od kolega sa foruma, pa razmisli sta i kako.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...