aca-pn 6416 Napisano Mart 21, 2011 Enduraš, 6388 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan po meni zgodna stvar, ali npr. za offroad gde postoji povećana opasnost od pada i naravno glavni cilj mu je čuvanje ključne kosti pa zatim i kičmenih pršljenova... @AcaPN / kolko u € ceniš to zadovoljstvo... mislim da je Zex tražio nešto tako... 25e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4187 Napisano Mart 21, 2011 Ne silazi, 6558 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan (Ako Zex ne uzme, uzimam ja Aco. Sačekaćemo Popsya ili Zextrema da se oglase) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6416 Napisano Mart 21, 2011 Enduraš, 6388 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ko prvi devojci, njegova devojka - nekoliko ljudi mi se javilo, ko mi prvi potvrdi da uzima njemu ide, da ne bude posle "sto me zaeba" " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4187 Napisano Mart 21, 2011 Ne silazi, 6558 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Uzimam, a ustupiću Zexu ako bude hteo. On je imao povredu ključne kosti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Mart 21, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj komad opreme mi je NEOPHODAN !!!!!!!! Hvala Djunto, imas pivo! Aco salji uJtru!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 300 Napisano Mart 22, 2011 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Okovratnik definitivno stiti samo sto je to jos jedan komad dodatne opreme za staviti i skinuti a na +40C ne znam koliko je prijatno da se nosi. Mislim da je Dainese izbacio neku Air bag varijantu tog protektora koji je znatno komforniji od klasicnog a u sklopu je kacige. Funkciju okovratnika mozete pogledati na videu ispod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Mart 22, 2011 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Laboratorijske lutke sve objasnise u 2,5 minuta. Odmah sam se setio komsije, da je imao Spansku kragnu verovatno bi danas potvrdio vrednost iste. Izvinjavam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Mart 22, 2011 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Na koju foru se aktivira air bag? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14415 Napisano Mart 22, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan @ marshall prijatelju, "spanska kragna" je zahvat u borilackim vestinama kojim se gusi protivnik i lomi mu se vrat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6416 Napisano Mart 22, 2011 Enduraš, 6388 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj komad opreme mi je NEOPHODAN !!!!!!!! Hvala Djunto, imas pivo! Aco salji uJtru!!! Poslato, u zdravlju se znojio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...