Slaninar 630 Napisano Mart 30, 2011 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se greju? prosle sezone mi se cela porodica opekla na standardni pa bih to da predupredim! Imam Robertov auspuh. Zima i so ga nisu nagrizli. Lepo izgleda, sija se, lepo se čuje. Sam top je gotovo uvek mlak - nikad se još nije usijao. Jedino ga nisam dirao posle dužeg miljenja 5km/h letos po BG-u (nije mi padalo na pamet da gledam koliko se ugrejao), ali sumnjam da se i tada nešto usijao. Cev bude vruća, ali sam (otvoreni) top je mlak. Meni je DB killer namešten pre topa, u samoj cevi (ne znam da li to utiče na grejanje). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djo 85 Napisano Mart 30, 2011 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko,kontaktiraj ga preko Facebooka Ada Race exhaust.Neznam kako ti se nejavlja na fiksni,ja sam se cuo ovih dana sa njim nekoliko puta.Danas sam,inace,bio kod njega da mi stavi rezone i mogu ti reci da sam p r e z a d o v o lj a n!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Mart 30, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko mobilni Robertov i mail.? ima to na koznom Ada privesku.. ali ostao mi na klaviru.. na fiksni se ne javlja.. Kontakt: http://www.race-exhaust.com//component/option,com_contact/Itemid,3/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 30, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala.. mrzim fb..ali odgovorio mi je odmah.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bkns 37 Napisano Octobar 21, 2011 U prolazu, 58 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Kakva su vasa iskustva, da li su bolji ovi Dragon ili Race exhaust? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Octobar 21, 2011 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Robert je čudo od majstora. Izduv sam prodao s Transalpom. Sve pohvale i pomoćniku Čabi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Octobar 21, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan robertovi izduvi su super,sve sto sam trazio od njega sam i dobio,a on je lik vrh vrhova,iskulirati mene detaljistu,je stvarno nauka,svaka mu cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bkns 37 Napisano Octobar 21, 2011 U prolazu, 58 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Dobro hvala, znaci zovem Roberta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Octobar 21, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro hvala, znaci zovem Roberta... neces se prevariti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marence 5 Napisano April 12, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd-Vracar Motocikl: KTM 990 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan motirao na Africi pre godinu i po, prezadovoljan sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Whatever 83 Napisano April 12, 2012 ***, 162 postova Lokacija: BG Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan motirao na Africi pre godinu i po, prezadovoljan sam. A sta kazu komsije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano April 12, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan ko jebe komsije jednom liku kod mene u cacku na bmw-u je uradio robert to nije normalno kako se cuje samo cekam kad ce da pocnu prozori da spadaju cim dodjem do prvog motora idem kod roberta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano April 12, 2012 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Robert je car i kao čovek i kao majstor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1358 Napisano April 12, 2012 I N S T R U K T O R, 1203 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Komšije neće imati razlog za pritužbe. Robertovi auspusi imaju vrlo specifičan zvuk i različit od drugih. (Po meni najlepši od svih.) Robertov auspuh ima zvuk potmule udaljene grmljavine, zvuči na "opasno" ali ne nešto preglasno nego taman kako treba. Ne da valja nego valja za sve pare, pa puta dva . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Jun 30, 2014 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan koji je sad kontakt za Roberta, nema ga na fb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 9958 Napisano Jun 30, 2014 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan koji je sad kontakt za Roberta, nema ga na fb Evo ti pa probaj ovde da ga kontaktiras raceada@gmail.com , mada bojim se da si malo zakasnio. Izgleda da zbog bolesti vise ne radi. U svakom slucaju vredi probati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Jun 30, 2014 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan koji je sad kontakt za Roberta, nema ga na fb Evo ti pa probaj ovde da ga kontaktiras raceada@gmail.com , mada bojim se da si malo zakasnio. Izgleda da zbog bolesti vise ne radi. U svakom slucaju vredi probati. nazalost vise ne radi meni je u martu radio auspuhe i racvu posto sam izbacivao katalizator i tada kad sam dosao po motor malo smo posedeli i rekao je da je ovo poslednji motor koji je radio i da je znao da da ce se namuciti ni nega nebi prihvatio. Covek je doktor svoga zanata ali nazalost zdravlje mu nedozvoljava da se bavi dalje svojim poslom. E sad ima kod njega jos nesto napravljenih auspuha koji su na prodaju samo moras naci ko ce ti to lepo ugraditi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Jun 30, 2014 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan hvala puno kolege! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...