Marko1993 11 Napisano Januar 3, 2012 U prolazu, 59 postova Lokacija: Bor Motocikl: Aprilia pegaso 650 sm Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam koristio neku foliju najjeftiniju 1.27mx0,5m 550 din i lepio sam sa obicnim fenom i sa onim profi fenm ali razlika je jedina sto sa ovim najobicnijim fenom treba duze da se greje ali zavrsava poso.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole035 147 Napisano Januar 4, 2012 AMATEUR, 293 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Ma svasta:) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Marko Imas plusic za trud 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1993 11 Napisano Januar 11, 2012 U prolazu, 59 postova Lokacija: Bor Motocikl: Aprilia pegaso 650 sm Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo novosti polirao juce rucice ca kvacilo i kocnicu i nosace njihove jos ce se polirati nesto sigurno ali nzm sta videcu... evo slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6873 Napisano Januar 12, 2012 čeka dobru titulu, 1378 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Nije nikakav problem da ugradiš disk na zadnji točak, ja sam to uradio davno. Nisam menjao ceo točak, samo sam izvadio ceo sistem doboša i u tu prazninu smestio adapter (napravljen na strugu od komada aluminijuma)na kome sam urezao navoje da nose disk. Klešta pričvršćena komadom aluminijuma kroz koji prolazi osovina a oblikovan je tako da mu sama viljuška ne dozvoljava da se rotira pri kočenju. Disk, klešta, cilindar i posuda za ulje kupljeni polovni (preskupo platio, al ljubav nema cenu ) i cela operacija konačno iznela 120 eura. I, što najvažnije RADI odlično (mada i original doboš bio ok) a izgleda... samo tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1993 11 Napisano Januar 12, 2012 U prolazu, 59 postova Lokacija: Bor Motocikl: Aprilia pegaso 650 sm Prijavi odgovor kao problematičan daj sliku da vidim kako si to ubudzio ako nije problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6873 Napisano Januar 12, 2012 čeka dobru titulu, 1378 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Sutra veče postavljam slike, da odem do radionice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6873 Napisano Januar 13, 2012 čeka dobru titulu, 1378 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Evo, sveže slike stare intervencije. Ako nešto nejasno, samo pitaj. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1993 11 Napisano Jun 1, 2012 U prolazu, 59 postova Lokacija: Bor Motocikl: Aprilia pegaso 650 sm Prijavi odgovor kao problematičan Motor promenio vlasnika,moze lock. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndrijaD 3 Napisano Jul 5, 2012 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna u kom polozaju treba da stoji iglica za glavnu diznu,mislim na fabricko podesavanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 6, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Генеричко правило: фиксатор игле стоји у средњем урезу игле. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...