Brban 1 Napisano Jun 12, 2007 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad - Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo i mene da se pohvalim, pazario sam SV650 '99 godiste. Extra izgleda, masina prede i ide kao ala ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Jun 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Radujemo se zbog tvog uspeha. SVaka cast. Dugo da ga vozis i dobro da te sluzi a ako bas budes morao da ga zamenis onda jednio za novi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanRR 7 Napisano Jun 12, 2007 U prolazu, 35 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan zelim ti da predjes hiljade i hiljade sigurnih km sa njim! pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jun 12, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Sve najbolje da se dugo i dobro slusate! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Jun 12, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO!!! Aj okaci neku sliku pa da se malo divimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MATRIX 0 Napisano Jun 12, 2007 U prolazu, 13 postova Lokacija: Petrovac na mlavi Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam,lepo da te sluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alesta 0 Napisano Jun 12, 2007 U prolazu, 79 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast,nek te lepo sluzi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 51 Napisano Jun 12, 2007 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju ga pokvario i zamenio za bolji kada ti mislis da je doslo vreme ..Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jun 12, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Chestitke!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Jun 12, 2007 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke kolega,pridruzi mi se u propagiranju sv-a! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brban 1 Napisano Jun 12, 2007 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad - Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam svima. Mashina je kao nova. Dugo sam je trazio i kada sam je video Suzana me je ocarala Stvarno sam se odusevio Sv-om kada sam ga prvi put probao i od tada sam trazio neki dobar da uzmem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Jun 12, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Jun 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Lep, lep... I gume dobre koliko vidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brban 1 Napisano Jun 13, 2007 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad - Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Ma gume su ko nove, stvarno nemam zamerki. Jos samo da vratim dugove u koje sam upao zbog njega ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2034 Napisano Jun 13, 2007 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Negde na Internetu sam naleteo na sajt na kom se u vidu foto stripa prikazuju osnovne servisne radnje na motociklu. Motocikl na kome je to pokazivano je bio SV 650 pa ako te zanima mogu da iskopam adresu sajta. Zelim da uzivas u motoru u sreci i veselju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Jun 13, 2007 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Brbane,imam sve moguce servisne knjige za njega(hvala Lazo)..reci ako ti treba nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Jun 13, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan V2 ;D sa srecom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Jun 13, 2007 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Chestitke ako je to Popicev motor iz Sapca onda je stvarno dobar mislim da ima i mali 3-oval na njemu puno kilometara i sigurne voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PharaohMaster 0 Napisano Jun 13, 2007 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze da se zna koliko si "upao" u dugove za tako lep motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brban 1 Napisano Jun 13, 2007 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad - Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Motor je od Petrovica iz Sapca i momak je stvarno OK. Cekam jos i da uzmem od njega kocione plocice sto je narucio. Negde na Internetu sam naleteo na sajt na kom se u vidu foto stripa prikazuju osnovne servisne radnje na motociklu. Motocikl na kome je to pokazivano je bio SV 650 pa ako te zanima mogu da iskopam adresu sajta. Bio bih ti zahvalan care ukoliko bi nasao link Jel moze da se zna koliko si "upao" u dugove za tako lep motor? 2000 eura :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Jun 13, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Neka ti je sa srecom mislim da je to odlican motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2034 Napisano Jun 13, 2007 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bluepoof.com/motorcycles/howto/ General * Using a screw extractor * Plugging a tubeless tire * Building a mini 12v air compressor for touring 1984 Honda VF700 * Changing the oil * Removing the rear wheel * Doing a valve adjustment * Replacing the clutch plates 1986 Honda Nighthawk 450 * Replacing the brake and clutch levers * Replacing the front disc brake pads 1991 Suzuki Bandit 400 * Replacing the stock handlebars with Suburban Machinery bars 1998 Honda VTR1000F Superhawk * Removing the fuel tank * Removing the airbox * Removing the carburetors * Installing a Ventura luggage rack Kawasaki Ninja 250 (racebike) * Installing forks 2001 Suzuki SV650S * Synchronizing the carburetors (including modification to make this easier) * Bleeding the brakes * Replacing the stock clip-ons with Hawk GT clip-ons * Installing a SW MoTech centerstand * Installing HotGrips heated grips * Installing a Woodcraft brake pedal * Replacing the fairing * Installing a 12 volt socket * Installing a new chain * Installing Intuitive frame sliders * Installing a new clutch cable * Installing SW MoTech Quick-Lock sideracks for Givi bags * Installing an eGuard System monitor * Replacing the rear brake pads * Replacing the front brake pads * Replacing the fork oil * Installing FIAMM automotive horns * Replacing dashboard lights with LEDs * Installing stainless steel brake lines * Checking and adjusting valves 2005 and 2002 Yamaha XT225 * Maintenance records for the '05 * Installing PowerMadd handguards * Installing larger footpegs * Installing bar risers * Making cheap rear racks from PVC pipe * Installing a PVC tool tube * Installing Tusk D-Flex handguards 2005 Kawasaki Z750S * Maintenance records 2001 BMW F650GS * Maintenance records Eto bogata je sekcija za SV! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brban 1 Napisano Jun 13, 2007 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad - Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Care hvala za link vec sam poceo da skidam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Jun 14, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan ja planiram ovo da kupim krajem godine.motor je fenomenalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Jun 14, 2007 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Jel si ti to upao u dugove 2000e,ili si ga platio toliko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...