smladen85 2 Napisano Mart 17, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki GSX 600 F-Katana Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelji,potrebna mi je mala pomoc oko nalazenja karika za Yamahu DT 125ccm 1995 god. Mogu li se kupiti odvojeno samo karike ili mora u kompletu sa klipom,jer mi je klip u dobrom stanju!? Klip je NARITA precnika 57mm. Hvala unapred!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Mart 17, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan taj klip ti je vec radjen na prvu ili drugu specijalu tako da mislim da ces morati da narucis novi sa tom specijalom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smladen85 2 Napisano Mart 17, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki GSX 600 F-Katana Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam ga kupio sa 57mm klipom,koji bi mi ti preporucio da kupim, i reci mi da li postoji mogucnost da se kupe samo karike?! pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Mart 17, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan pa nema sta da ti preporucujem....ako ne mogu da se kupe samo karike kupujes ceo klip kao sto ti je sada 57 mm ali vidi neki sto kvalitetniji...kvalitetniji klip i kvalitetnije ulje i da te bog vidi,ima da ti traje motor ihaha e sad,secam se da sam ja narucivao karike za moju yamahu DT 80 i da su bile 5 evra komad ili tako nesto....ne znam tacno...raspitaj se malo po forumu ko bi to mogao da prodaje....ekstra ti je motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smladen85 2 Napisano Mart 17, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki GSX 600 F-Katana Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti druze puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...