954 48 Napisano Mart 17, 2011 Svrati ponekad, 146 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan Volan tipa rizoma,baracuda i slicno sa nosacima (raisers),Crne (eventualno zlatne)boje kupujem... montirao bih ga na FZ1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano Mart 28, 2011 Svrati ponekad, 146 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan Niko......???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano April 3, 2011 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan mozda ti treba korman 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano April 3, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan mozda ti treba korman Mislis : GIDON , KRMILO , GUVERNALA !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 3, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan volan...jao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 3, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Niko......???? imam ja "momo" volan i "alpina",ako oces na motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano April 4, 2011 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Javi se u firmu Kompp,imaju 063/282855 gazdi Milanu,imaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano April 4, 2011 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ako trazis polovan, tesko da ces uspeti da nadjes, pogotovo fatbar sa riser-ima. Običan od 22mm možda, ali tesko. Ja sam uzeo novi, Rizoma od 22mm kosta oko 70e. Fatbar i riseri kostaju zajedno oko 160e i mislim da je to podosta para. Rizomu prodaje Polo, a za Barracudu vidi ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano April 4, 2011 Svrati ponekad, 146 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan zahvaljujem se na odgovorima....ponadao sam se da ce eventualno neko imati polovno! U pravu si za standardne od 22mm to znam da se lako nabavlja isto kao i oni od 28na22mm ali skupo.. pogledacu isto u kompp-u, hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano April 4, 2011 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan imam od SV650 za 25e ako ti odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano April 4, 2011 Svrati ponekad, 146 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan jel original suzukijev ili aftermarket?Slika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano April 5, 2011 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan oreginal suzuki ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano April 5, 2011 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ja porucio i dobio nosace i volan 28/22mm od motodelovi.com Izaslo me novo oko 70E ukupno sa sitnim zezanjima oko pogresne posiljke i slicno. Pa ti vidi.... Pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano April 5, 2011 Svrati ponekad, 146 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan hvala za sliku,ali mi ne odgovara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano April 5, 2011 Svrati ponekad, 146 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ja porucio i dobio nosace i volan 28/22mm od motodelovi.com Izaslo me novo oko 70E ukupno sa sitnim zezanjima oko pogresne posiljke i slicno. Pa ti vidi.... Pozz. Sada cu proveriti....hvala puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano April 6, 2011 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra cu ti javiti dal jos ima da se kupi, bilo kod mene u gradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano April 7, 2011 Svrati ponekad, 146 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan Sutra cu ti javiti dal jos ima da se kupi, bilo kod mene u gradu Ako ti nije tesko,Super...Hvala ti! mozes i sms da mi pustis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano April 7, 2011 Svrati ponekad, 146 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan Mozda cu se za volan i snaci...ali bi mi onda trebali nosaci,crni,za promer 28mm,visine oko 30-40mm! Valjda ce neko iskopati i ponuditi mi !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steph 89 Napisano April 7, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Husaberg FS650e Yamaha WR426f Yamaha Raptor 660R Prijavi odgovor kao problematičan Mozda cu se za volan i snaci...ali bi mi onda trebali nosaci,crni,za promer 28mm,visine oko 30-40mm! Valjda ce neko iskopati i ponuditi mi !? Imas kompletan LSL program kormana i riser-a u 3T racing bikes. Korman je oko 50evra, ja sam zamenio fabricki od z750 LSL-ovim i mogu da pohvalim LSL koji je: bar 3x laksi, mnogo elasticniji i manje vibrira. Njihov broj je 034.515.474 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...