dcNiko 157 Napisano Mart 16, 2011 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Video sam pre neki dan da je grana auspuha jednog Harlija bila obložena ovom trakom bele boje. Interesuje me čemu ova traka služi i ima li ko kakva iskustva sa lepljenjem ove trake na grane auspuha. Šta se dobija ili gubi time i ima li kakvih nus pojava. Gde se mogu ove trake kupiti i ima li kakvih traka od drugih materijala koje mogu poslužiti u ovu svrhu . Vizuelno ne izgleda loše a ako štiti granu od rđanja svakako mi se čini da je korisna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Mart 16, 2011 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom je radi estetike, obično se stavlja na bobbere, meni super izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Mart 16, 2011 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam davno kako Russell Mitchell stavlja te trake na grane i mnogo mocno izgleda.Natopi je u vodu da omeksa pa zatim je cvrsto obavije oko grane i kad se osusi nema mrdanja.Neverujem da moze da stiti od rdjanja jer kad se natopi voda duze ostaje na grani ali se bar ne vidi a od toplite sigurno stiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 268 Napisano Mart 16, 2011 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan ... Povecava temperaturu izduvnih gasova, a time i izduvne grane... Odnosno sprecava grejanje okoline izduvne grane... To rade oni kojima treba nesto od ta dva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Jun 2, 2011 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan ima li negde u ovoj pustoj srbiji da se kupi ta traka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Jun 2, 2011 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio tu traku u Sarajevskoj ulici u Bg-u, prodavnica se zvala Cobest cini mi se, uglavnom radnja za auto delove. Cena je dosta pristupacna bila, traka je bila siroka 5-6cm.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Jun 3, 2011 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan To mi reci a ja hteo da narucim iz luisa,hvala za info. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jun 3, 2011 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Ja pazario preko puta hotela Jugoslavija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pittatore 643 Napisano Jun 3, 2011 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha FZR1000 Naked Prijavi odgovor kao problematičan Kod Pristanista u Karadjordjevoj ima radnja Petro ili Jugohemija bese se zove,prodaju na kilo. 10m me ispalo mislim ~800din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Novembar 6, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima mozda neko da je raspolozen da mi proda ili nabavi tu traku. Ja sam u louis-u nasao ali mi se ne daje 25e. Pa ako ima neko da proda za jedno 1000din neka se javi. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Novembar 7, 2011 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imam ja, samo moram da pogledam koliko mi je ostalo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 15 Napisano Maj 20, 2020 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko probao farbati tu traku, i ja sam nabavio tu pravu bijelu ali mi ne ides uz motor nikakoSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1041 Napisano Maj 20, 2020 Drug član, 1074 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Teško da se to moze farbati. Ja sam porucivao sa Ali express. Mislim da sam uzeo 10m za 2 izduvne grane, bilo je knap. Cena oko 15 eur, ima raznih boja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 15 Napisano Maj 20, 2020 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je , ne gori kao sto su se neki zalili za te kineske ?I gdje si nabavio te selne kao veziceSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1041 Napisano Maj 21, 2020 Drug član, 1074 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam primetio da gori. Nisam sad bogzna koliko ni vozio, ali sigurno dovoljno da zagreje izduvni granu. Na stelovanje i testiranju zavrtanj je dok plamen ne krene iz auspuha tako da verujem da će da izdrži. Vezice dobiješ iz traku ali ili ja ne znam da ih stavim ili treba neki alat, slabo drže, bar ja nisam bio siguran u njih. Nisu ni spale naravno, ali sam ih ispod pojačao starom dobrom žicom A traka nije azbestna, to je mislim davno zabranjeno. To su neka staklena vlakna. Ako prilikom montaže ne pazis, garantovano ti je česanje nedelju dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 15 Napisano Maj 21, 2020 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sad gledam po aliexpress jest traka 15 ak eura ali je dostava 40 hahahaSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1041 Napisano Maj 22, 2020 Drug član, 1074 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja kada sam narucivao bilo free shipping. Izgleda da je ova pandemija uticala na cene i kanale jer je pre išlo kroz China small package, sada izgleda to nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 15 Napisano Maj 22, 2020 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam vidio samo dhlom salju pa je zato skupoSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursum 20 Napisano Mart 27, 2023 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ovih termoizolacionih traka ima na KP oglasima, ali uglavnom crna i ona neka zlatasta ko što u Dubaiju vole. Meni bi neka braon nijansa legla. Zna li neko ima li u Bg gde da se kupi? Ili drugde u Srbiji pa da se poruci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursum 20 Napisano Mart 28, 2023 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam i onaj termoplast, oni samo belu imaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca 90 Napisano Mart 11 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cbr1100xx, R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ce onaj sprej za izduvne grane da resi da ne bude bela :), bar neko vreme...a vezice imate da kupite na dosta mesta:kucajte u pretragu inox vezice...ko se ne snadje, ja cu pokloniti kome treba. Imam 8 kom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...