barakuda 6 Napisano Mart 15, 2011 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan afrika rd04 '92god. problem je da,lampa ,kada je menjac u neutralnom polozaju,nekad radi(svetli),a nekad ne... cini mi se da sam ovde negde,nekad, naisao na resenje ovog problema,ali juce sam proveo dosta vremena trazeci istu temu ali bez rezultata.... molio bih da,ako je neko imao ovakav problem ,i nasao resenje,podeli samnom. hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Mart 15, 2011 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Imas ovaj problem u temi Africa Twin ali u prvih 30 strana. Mikroprekidac za neutral, kosta 18 eura , menja se za 10 min. U 3-T racingu iz Boloslave ti salju za nedelju dana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barakuda 6 Napisano Mart 15, 2011 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imas ovaj problem u temi Africa Twin ali u prvih 30 strana. Mikroprekidac za neutral, kosta 18 eura , menja se za 10 min. hvala ti druze,samo mi reci da od popravke nema nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Mart 15, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan U nekim slučajevima je pomagalo i skidanje podloške sa davača i dobijanje tih 1-2mm. Kod mene to nije urodilo plodom i ako neko zna gde ima taj davač da se pazari kod nas? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Mart 15, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan CentarS sigurno, samo je pitanje cene i vremena nabavke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Mart 16, 2011 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao taj problem na CBR-u. U pitanju je bio kontakt gde dolazi kabal na davač. WD-40 je rešio problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barakuda 6 Napisano Mart 16, 2011 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao taj problem na CBR-u. U pitanju je bio kontakt gde dolazi kabal na davač. WD-40 je rešio problem. kontrolisao sam ga ,sija se ko zlato jer ima zastitnu kapu preko davaca,,,zanci da ta vrsta kontakta nije u pitanju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sokac 5 Napisano Mart 20, 2011 U prolazu, 32 postova Motocikl: Honda 600F F4 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao taj problem na CBR-u. U pitanju je bio kontakt gde dolazi kabal na davač. WD-40 je rešio problem. WD-40 uvek resi problem...... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...