Scarface 0 Napisano Jun 10, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me da li moze da se registruje, kakav je za voznju po gradu, da li ga preporucujete??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 10, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan brate ti kad kupiš motor ja odoh da se napijem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boskokg90 0 Napisano Jun 10, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan brate ti kad kupiš motor ja odoh da se napijem! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 10, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan To je LJUTITI KROS i NIJE za grad!!! Traži dalje pa da idemo Ra$a i ja da pijemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Jun 10, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Uz malo napora je moguce je registrovati takav motocikl, ali... Momci koji su od mene kupili KX250 nisu mogli da se nacude kako ja nikad nisam otisao do Beograda ili bar do Panceva tim motorom, "nije on za to... " govorio sam ja,. Momci su ga opremili malim svetlom napred i malom stopaljkom nazad, sve na akumulator (motor nema izvode za napajanje svetla ili bilo kakvih externih potrosaca), registrovali ga bez problema, otisli dvaput do Beograda (iz Deliblata) i dosli do mene "...bio si jako u pravu..." rekose! Kros motor je samo za off-road, najvece uzivanje ga je voziti bas tamo za gde je i napravljen! Puno srece sa izborom i pamet u glavu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Jun 11, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan :D :D :D :D :D Ljudi sasvim ste u pravu sto se kupovine motora tice!!!!! Ima bre da castim ceo forum bre!!! Ma ja bre lupio za tog KX-a, saznao sam posle da je za grad ko ja za matematiku! Nego sta mislite o... Sala!!! ;D ;D ;D Kupovina jednog motora je u procesu... jos maloooo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 11, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Ja vec drzim flasu, ti samo kazi kad i ja pocinjem da slavim! kucam sa mobilnog pa me mrzi da pisem ali imao bih stosta za ovo 'lupio sam'. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Jun 12, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan :D :D Izvinite sto koristim foumski prostor uzalud : Nece se ponoviti!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...