gola 104 Napisano Mart 14, 2011 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: H Novi Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko kako se ulazi u "self diagnostic sistem" na Yamahi FZ6? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Mart 14, 2011 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Izvoli kolega... Pošalji mi mail da ti pošaljem service manual, samo moraš da mi kažeš koje godište ti je motor, zbog satova i pretpostavljam i drugačijeg service manual-a... Ovo je za posljednji model - 2007-2009. Pozdrav. Djole 2007 self diagnostic.pdf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gola 104 Napisano Mart 16, 2011 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: H Novi Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem kolega i dodjem pice.Motor je 2005 godiste,FZ6S.Zanimala su me fabricka podesavanja CO1 i CO2 ali sam u medjuvremenu nasao i podesio.Koga zanima neka se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...