losmi 231 Napisano Mart 14, 2011 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan gde mogu naci najjeftiniji akum. od 12ampera za moj skuter,malo pre zovem kdm,kazu 3800,jel moguce da su toliko??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano Mart 14, 2011 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan ja vozam vec treci motor sa vakim baterijama i nemam problema bar za sada, cena oko 1000din + - :takoje: :takoje: http://www.limundo.com/slika-rasprodaja-ponovo-12V-Akumulator-suvi-469647x640.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Mart 14, 2011 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan vrlo rado bi uzeo,ali mi je na nezgodnom mestu pa kleme ne bi mogao da stavim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuXy 5 Napisano Mart 14, 2011 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Zodini: koja je voltaza, i koliko aH imaju te baterije? na kojim masinama si ih koristio? meni isto treba 12v 12aH... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano Mart 14, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan @ losmi improvizuj nekako, jer ovo sto Zodini koristi je skroz Ok i sa cenom i sa kvalitetom. Ja sam imao nesto slicno, ali je procureo posle 2-3 god. Za ovu sezonu se nadam pomoci od Zodinija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano Mart 14, 2011 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan DuXy imas ih u varijantama raznoraznim 3ah 4,5Ah 6 7 9 12Ah na 12 V a koristio sam ih na yamahi RD250 2 kom (jbg kad mi cale mazne akumulator kad ide na kampovanje pa ga sj*be), na jawi isti takav samo od 6V i cetvrta sezona na kinezu A sto se kupovine tice mislim da ces ih naci u radnjicama sa elektro delovima ili na buvljaku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano Mart 14, 2011 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan vrlo rado bi uzeo,ali mi je na nezgodnom mestu pa kleme ne bi mogao da stavim.... Kod mene su kleme na motoru olovne koje se usrafljuju na akumulator,kako ovo ima papucce kao i muska buksna ja sam samo dodao po parce zice i jednu zensku buksnicu na iste kablove, dobio po par cm produzene zice i tako ih nakacio na ovo cudo, a deo kod kleme od motora lepo izolirao i to radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7947 Napisano Mart 14, 2011 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo to, nastavis zice, dodas buxne i teraj.. A skupo ti to 3800, ja sam kupio SAITO akumulator za ST750 bio 2800. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Mart 14, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan da li se prave i u odnosu 14Ah 12V ? ako su 1000 dindzi(10 evreja),ja bih uzeo jedan za mog KLR 650.koje su dimenzije ovakvog akumulatora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano Mart 14, 2011 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan 150x64x95 mm a sto se amperaze tice nisam sto posto siguran, treba naleteti na iste pa pogledati ja naleteo sad za vikend na buvljaku u nisu na iste i pazarih jedan od 9AH za 10e (1200 din + cenkanje i dogovorismo se) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Mart 14, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan jbg ,kada sam "samo" 1500km daleko od Nisa..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano Mart 14, 2011 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kelco.rs/katalog/komponente.php?IDgroupweb=9260 evo za vas u velegradu ima vakih i u kelku (kelco) sa nesto jacom cenom od 10e, ali to su ti akumulatori pa ko gde naleti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...