Gagi-racer 568 Napisano Mart 14, 2011 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan evo slike, neke su slicne jer sam pokusao iz sto vise slika da docaram tu farbu i sjaj koji motor jos uvek ima znaci u pitanju je famozni gsxr-750 91 godiste, zadnja serija uljane masine, sa 120ks pod guzicom na ovoj slici dole se vidi kilometraza od samo 46.300 km sto je za ovakvu mrcinu od 4 cilindra nista fali mu vetrobran koji ce uskoro stici, bivsi vlasnik polomio, a nije ga ni vozio, tako da je verovatno krenuo da mu ispada i on ga uhvatio za vetrobran, jer nema nigde ogrebotine, niti ista sve se sija ko sa prvog dana 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Mart 14, 2011 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tvoj sada - svaka čast. U pravim rukama je ovo još uvijek veoma ubojita puška... LM, kada sam prvi put mlad i zelen sjeo na ovu mašinu da me provozaju, tri dana nisam sebi mogao doći koliko ovo lako ide, kud god poželiš. Obzirom da nisam vozio ovo čudo, još je ljepši u prirodi nego na ovim slikama, ne mogu dakažem ništa o tome kako se ponaša u vožnji, jer sam kao što rekoh - vožen. Ali i dan danas, a od tada je prošlo još malo pa punih 18 godina, se sjećam kako me je Šilt provozao... Ludilo... A vozio me lik koji se spremao '91. za Grobnik i nastup u tadašnjem Superbike-u. Predivan motor! :zdravo: :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10654 Napisano Mart 14, 2011 Hronični Motociklopata, 7390 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan oduvek sam volio te uljare, zakon motori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Mart 14, 2011 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan mazicemo ga i paziti cale i ja sa obzirom da je na njegovom imenu, jer je menjao skuter za njega liku trebao skuter, ovo mu bilo tesko a ovakav je retkost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suzuki Uljara 0 Napisano Mart 8, 2013 U prolazu, 1 post Lokacija: Pancevo, Starcevo Motocikl: Suzuki GSXR 750 '87 uljara Prijavi odgovor kao problematičan Ne pratim baš nešto zanimljivosti i forume ..... život jbg .... sad mi je 42 god i vozim uljaru GSXR 750 '87. Kod mene je zadnjih 12-13 god... prvi 'jači' motor mi je bio Katana daleke '88-me i od tada Suzuki i to uljare. Ovaj moj Deda me služi extra, uradio generalnu pre 4 god, stigli mi delovi iz Švajcarske preko jednog drugara. Dok ide vozim i ja. Hteo sam da kupim bandita, pa intrudera .... pored ovog da imam jer žena kuka da je bole leđa od duže vožnje na ovom. Nema šanse, iritira vetar koji mi produva i nokte na nogama, mislim na Bandita itd. Oklop je oklop a i agregat - uljara-750, ja mislim dok ne riknem Ako je još uvek kod tebe, održavaj ga kako treba ..... zahvalan agregat u PM !!!! Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 198 Napisano Mart 8, 2013 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Svedska Motocikl: KTM 390 ADV, Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan evo slike, neke su slicne jer sam pokusao iz sto vise slika da docaram tu farbu i sjaj koji motor jos uvek ima znaci u pitanju je famozni gsxr-750 91 godiste, zadnja serija uljane masine, sa 120ks pod guzicom na ovoj slici dole se vidi kilometraza od samo 46.300 km sto je za ovakvu mrcinu od 4 cilindra nista fali mu vetrobran koji ce uskoro stici, bivsi vlasnik polomio, a nije ga ni vozio, tako da je verovatno krenuo da mu ispada i on ga uhvatio za vetrobran, jer nema nigde ogrebotine, niti ista sve se sija ko sa prvog dana Lijep ti je motor, cuvaj to i uzivaj. Ja takodje imam uljaru iz 91. samo stariji brat ( 1100 ) isto u MINT stanju i ne bih ga prodao ni slucajno. Bas volim kad vidim motor starije generacije a da je sve na svom mjestu, bez nekih budzevina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Mart 8, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast za motor,bas je lep nek je sa srecom!!i pamet u glavu nije to slaba masina nego da te samo ispravim zadnji model je 92-ge ja ih imao skoro 5 komada 750-1100r,a trenutno imam ZADNJI model 92god uljare 1100r motor ti je bas dobar sretno :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Mart 8, 2013 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bravo,obozavam da vidim stariji model dobro ocuvan.Vidi ovu 1100-ku : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 8, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan lepo , ako je sve u prvoj boji onda ga je neko bas cuvao, da je masina unutra kvalitetna to znaju i deca. E sad sto se voznih karakteristika tice, jbg vreme ga je odavno pregazilo, tad je bio dobar i ko zivi od secanja njemu je i sad dobar ali je poprilicno los oscaj kad sidjes sa nekog novijeg motora i sednes na ovo. Niti ide niti koci, tesko kao sam djavo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Mart 8, 2013 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Prodata je ova lepota inace Uzeta je kawa 2001 zx6r, sasvim dovoljno, iako ne osetim neku razliku izmedju ove kawe od 200kg i suze od 250kg u krivini, mogu reci da se isto ponasaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...