vuksa015 2 Napisano Mart 13, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem hondu cbr 600 1992.god. uradjen servis (ulje,filteri,svecice,ocisceni karburatori,stelovani ventili).... jednom recju prede.... zadnja guma moze jos da gura ali poklanjam jos jednu dobru onome ko kupi motor.... karbonski izduv,jako lep zvuk cena 2000e fiksno 060 7000 669 motor se prodaje iz licnih razloga-bicu tata pa mi treba auto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano Mart 13, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan aj nek je sa srecom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5074 Napisano Mart 14, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno vam bilo oboma! Negooo, ako prodas motor, sta ce dete da vozi? Ja sam isto to uradio kad i ti, i ne mogu ti objasniti KOLIKO SAM SE ZAJEEEEEEE... Nemoj ponoviti moju gresku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vuksa015 2 Napisano Mart 14, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima na lepim zeljama i savetima.... Lucky,znam da cu se mozda pokajati(duboko u sebi se vec kajem),lomim se ja vec duzi period,ali kocka je bacena.... Sin ce za pocetak jahati tatu,a posle ce mu taja kupiti moped,pa motorce,pa motor.... a sto se mene tice...kad se malo sve slegne eto mene opet.....ko jednom na motor....uvek na motor......znas vec sam pozdrav svima,ako nekog znate da hoce motor uputite ga na moju adresu... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...