castor 384 Napisano Jun 9, 2007 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moj mali doprinos... Uskoro još ponešto... Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6458 Napisano Jun 10, 2007 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Odlican je tekst, hvala na trudu oko prevoda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1072 Napisano Jun 14, 2007 Ne silazi, 5483 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za tekst. Nego da li se samo meni desilo da su me izbacili iz Prodavnice,kad sam poceo da trcim izmedju rafova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jun 14, 2007 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Mene su ganjali... Mislili su da sam lapio nešto i da neću da platim... Šalim se naravno. Dovoljno je zamisliti samo i dočara ti se samo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jun 17, 2007 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Nije na odmet ponavljati ovakve stvari x puta. Korisno. Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...