Jump to content

Moto Zajednica

APRILIA-Srbija SKUTER CENTAR MDI MOTO-ITALIA... pohvala !

Recommended Posts

• U prolazu, 84 postova

Jeste da vec postoji topic u vezi ovog prodavca ali morao sam da otvorim novi i da se licno zahvalim na poslovnosti momcima iz ove firme .

Elem, u Srbiji smo navikli na sve i svasta, na razne nazovi uvoznike i kvazi prodavce ...

I sam sam se nekoliko puta opekao kod takvih ...

ALI ...

moja kupovina MOTORA IZ SNOVA  je bila bas za SNOVE ali na javi :)...

zahvaljujuci SKUTER-CENTRU MDI ...

Mozda ce ovo nekome zvucati kao reklama ali ja moram ovako da izrazim svoje zadovoljstvo kupovinom kod njih ..

Momke sam upoznao na sajmu automobila, a APRILIU Pegasa Trail 650 sam odavno merkao po netu ...

Zbog nadmenosti 'gospode' iz BMW-radulovic (ovako mi rekose ...

gospodine jeste da je GS skuplji nego u Nemackoj za 2000 EUR ... ali kada se doda carina pa troskovi ...

A I TO JE IPAK BMW! :))

naspram drugarskog i iskrenog odnosa u skuter-centru MDI (PEGASO povoljniji nego u Italiji)...

nije mi tesko bilo da se odlucim za Apriliu Pegasa a odustanem od BMWa GS !

Da ne bude da ih samo hvalim ... bilo je problema ali malih u vezi papirologije i to ne njihovom krivicom...

ALI na moje iznenadjenje kasnije kada sam narucio dodatnu opremu i filtere vazduha i ulja ...

rekli su mi : SVE JE GRATIS !!! Na ime tih sitnijih problema oko papira (cekanje)... NEVEROVATNO !!!

Osetio sam se u tom trenutku kao stanovnik neke zapadne zemlje gde se kupac gaji i ceni ! :)

Evo ja vozim svoj MOTOR SNOVA kao sto vidite iz mnogih postova i priblizavam se prvom servisu ...

nadam se da je i u tom slucaju poslovnost kod ove firme na istom nivou , uostalom nemam razloga da sumnjam !

Proverite ovo sto vam pricam i pogledajte motore i skutere kod Ivana i Duleta u salonu

na Zrenjaninskom putu 120/5, tel. 011 33-20-283 

odmah skrenite desno neposredno iza pumpe LIKA sistem, ja prvi put omasio skretanje :) ...

Sa momcima cete se sigurno dogovoriti, a o kvalitetu, lepoti i smeku ITALIJANSKIH MACHINA nema zbora ;)

BRAVO APRILIA SRBIJA !!!

http://www.skuter-centar.co.yu/index.html

i novi sajt

http://www.apriliasrbija.com/

A posto je koza u modi evo ga konjic u punoj opremi ! :)

yncLM_pegasoopremakoza055resizy5.jpg

WU34H_pegasoopremakoza015resivl5.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja