Peki TDR 2 Napisano Mart 13, 2011 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naime vrlo redak model kod nas, sve se cini mi se zasniva na Cagivi Mito samo sto je Planet 125 naked.. Reklo bi se da je motor isti kao kod mita.. Kako se pokazala ova masinica kod nas, ne znam ni kako stijimo sa delovima ali nisam valjda neki baksuz Svacije iskustvo bi bilo od koristi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10667 Napisano Mart 13, 2011 Hronični Motociklopata, 7400 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan masina i ram su mu indenticni kao i kod Mito, a Mito se cesto moze sresti kod nas tako da delovi nebi trebali biti problem, a na kraju krajeva Italija je tu u komsiluku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6801 Napisano Mart 13, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je taj isti agregat ugradjivan i na neke modele Husqvarne,ali i bez obzira na to moze da ti se desi i da zbog neke sitnice,koja ne moze da se nadje,motor stoji danima,nedeljama,mesecima.S'obzirom na sveukupnu snabdevenost delovima,odredjenih "ovlascenih" i tako to... Znam da je lova uvek problem,kako u izboru,tako i u odrzavanju svih modela i da ti je ova kupovina prilicno interesantna prvenstveno zbog toga.Trebalo bi,ako je ikako moguce proveriti u kakvom je stanju cela sprava i ko ju je prethodno odrzavao. Cast svakome,ali ako je to nesto "srafljeno" u licnoj reziji za ocekivati je da mu je vec dosta toga nabudzeno.Stara je to sprava i vrlo je verovatno da je motor otvaran.Posto retko ko hoce i moze da izdvoji lovu za originalne delove,koji su prilicno skupi,priskace se u pomoc normalno,domacoj radinosti."Pasuje od ovoga,od onoga...moze da se nabudzi itd..." je terminologija vezana prvenstveno za "retke" sprave. Zato OPREZ ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Mart 14, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kakva je za odzavanje, ali vozio sam taj motor Izgleda prelepo, ali ne ide nisto Da li je tako ide samo ovaj primerak koji sam probao, ili svi ne znam, uglavnom ide dosta losije od suzukija TS 125 i yamahe TDR . Mislio sam da ide bolje, posto je motor od cagive mito, ali sam se razocarao. Mada, ponavljam, mozda je ovaj bio pri kraju, mada je motor izgledao dosta ocuvano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 14, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan A mozda nisu bile skinute blokade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Mart 14, 2011 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kakva je za odzavanje, ali vozio sam taj motor Izgleda prelepo, ali ne ide nisto Da li je tako ide samo ovaj primerak koji sam probao, ili svi ne znam, uglavnom ide dosta losije od suzukija TS 125 i yamahe TDR . Mislio sam da ide bolje, posto je motor od cagive mito, ali sam se razocarao. Mada, ponavljam, mozda je ovaj bio pri kraju, mada je motor izgledao dosta ocuvano nemoze 4T da ide isto kao 2T, pa makar bio unisten.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 15, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kakva je za odzavanje, ali vozio sam taj motor Izgleda prelepo, ali ne ide nisto Da li je tako ide samo ovaj primerak koji sam probao, ili svi ne znam, uglavnom ide dosta losije od suzukija TS 125 i yamahe TDR . Mislio sam da ide bolje, posto je motor od cagive mito, ali sam se razocarao. Mada, ponavljam, mozda je ovaj bio pri kraju, mada je motor izgledao dosta ocuvano nemoze 4T da ide isto kao 2T, pa makar bio unisten.... planet,tdr,ts su 2t! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...