boki_bg 38 Napisano Mart 12, 2011 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs Prijavi odgovor kao problematičan Najezio sam se kad sam odgledao ovo http://www.youtube.com/watch?v=eK9CcgbJYPg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Mart 12, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Mart 12, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ko bar jednom to nije doživeo nije ni vozio. A srećnici poput mene i više puta. Soliranje obavezno ako nema kilometar čistog i poznatog puta ispred, bez skrivenih uključenja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Mart 12, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan u opste mi nije jasan snimak, na delu 00:11 deluje da skuter u toj zadnjoj krivini jos i ubrzava, iako bi na tom mestu traktor vec trebao da bude vidljiv?? kao da se zaneo nesto i nije gledao u daljinu? da li moze neko iskusniji da prokomentarise kolika misli da je brzina bila, i da li ostro kocenje moze da zaustavi motor sa ove brzine? sta je najbolje uraditi u ovakvoj situaciji? znam, najbolje je ne voziti ovom brzinom po naseljenom mestu, ali kad se vec desi, kako glava da se sacuva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Mart 12, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan U 12 sekundi je traktor vidljiv na snimku, a u 15 je snimatelj udario u njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Mart 12, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan ma pricam o ovom prvom vozacu, ne o kamermanu. deluje kao da ubrzava na kraju krivine, iako bi vec trebalo da vidi traktor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Mart 12, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... znam, najbolje je ne voziti ovom brzinom po naseljenom mestu, ali kad se vec desi, kako glava da se sacuva? Rodis se u Bosni. Jedini nacin je da koristis pravilo starih kineza, koje kaze: "Vmax = Svizible x Brembo" sto u prevodu znaci, maximamalna brzina ne smije produziti put kocenja dalje od vidljivog. Sve ostalo je igra na srecu, i nema nikakve veze sa iskustvom i vjestinom. Iskusniji / vjestiji vozaci ce imati vise sansi da izbjegnu neocekivanu pizdariju, ali u situaciji poput ove, E=mc2 vazi za sve podjednako. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14465 Napisano Mart 12, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan kod ove situacije na snimku vadjenja nema, prvi skuter je bolje prosao jer je udario u tocak, drugi se zabo u radnu masinu. jbg sranja se desavaju a iz nekih te ne mogu izvuci ni kocnice ni znanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Mart 12, 2011 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan kod ove situacije na snimku vadjenja nema, prvi skuter je bolje prosao jer je udario u tocak, drugi se zabo u radnu masinu. jbg sranja se desavaju a iz nekih te ne mogu izvuci ni kocnice ni znanje. Slazem se, ovaj sto je potrevio balirku je mnooooogo gore prosao. Jos je i nju udario u najgore mesto za to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Mart 12, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pogledajte samo stop svetlo kada se upalilo, kad je baja odreagovao. 1s pre udara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17314 Napisano Mart 12, 2011 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3691 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Vožnja radi snimanja uglavnom povlači za sobom mnogo riskantniju vožnju od uobičajene, a iz razloga "kurčenja" pred onima koji će snimak da gledaju. Umesto da gledaju put i situaciju ispred sebe oni "poziraju", odnosno se trude da što "ubedljivije" izgledaju na snimku. Onaj koji snima je u još opasnijoj situaciji jer je on usredsređen isključivo na praćenje "cilja" koji snima. U konkretnom slučaju ne verujem da je "snimatelj" bio svestan opasnosti sve do trenutka kad je "igubio cilj" odnosno do trenutka kad je prethodni skuter udario u traktor. Čak ne verujem da je uopšte i pokušao da koči! A šta su oba vozača mogla da urade od momenta kad su uočili opasnost? Upravo ono što su i uradili. Za bilo šta drugo nije bilo vremena. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6424 Napisano Mart 12, 2011 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Isli su previse brzo da bi bilo sta mogli da urade. Nekoliko puta sam pregledao snimak i pokusao da zamislim da li bi se ja izvukao iz takve situacije pri toj brzini. Mislim da vrlo tesko jer su isli prebrzo i jednostavno nema vremena ni za kakav manevar. Naravno kad se pauzira snimak, vidi se da je snimatelj imao rupu iza prikljucne masine gde je mogao da se provuce, samo da nije isao tako brzo, ovom brzinom su mogli samo da se pomire sa udarcem i mozda da izaberu gde da udare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Mart 12, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Au,ovaj se shebao nachisto. To sto je kocio sekund pre je taj sto je najverovatnije mislio da ga Rista pametni traktorista video.Ili je Rista to namerno. Motor se vozi sa shest ochiju. Kako god,smorio sam se kad sam video ovo. Ne daj Boze nikome 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Mart 12, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno nije ocekivao da ce traktorista skrenuti sa glavnog puta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Mart 12, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan sad nesto gledam ponovo...isto bi prosao i da je naletio na kolonu, a suprtotna traka zauzeta.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale11351 131 Napisano Mart 13, 2011 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan Nepregledna krivina+gas= Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Mart 13, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan ma ne mogu da se iskuliram, sto vise gledam snimak samo zamisljam na sta su licili posle ovog zakucavanja u prikolicu a jbg klinci verovatno. i jos gledam ovog prvog, vazno da je on izbacio koleno u krivini... mada, nije slatko ni ovom traktoristi, treba dva klinca da nosi na dusi ni kriv ni duzan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Mart 13, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Au, ovaj ne da se unakazio ako je udario na spiceve balirke.. sve sam se najezio, mnogo grdna stvar :'( Neiskustvo i idijotizam uzimaaju svoj danak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 850 Napisano Mart 13, 2011 Zainteresovan, 560 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Na tjubu u komentarima pise da su preziveli i da su ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Mart 13, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na stranu to sto i spicevi nebi smjeli biti tako izlozeni..... Ne znam za srbiju, ali ovdje ne smijes izaci na put sa "bilo kakvim spicevima" na vozilu. Znaci ako hoces da transportujes npr. tu balirku, stavis je u neku kutiju ili nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6424 Napisano Mart 13, 2011 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ovde traktoriste mrzi da skinu blato sa guma pre izlaska na asfalt, a kamoli da pakuju balirku u kutiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4197 Napisano Mart 13, 2011 Ne silazi, 6563 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan ... znam, najbolje je ne voziti ovom brzinom po naseljenom mestu, ali kad se vec desi, kako glava da se sacuva? Rodis se u Bosni. Jedini nacin je da koristis pravilo starih kineza, koje kaze: "Vmax = Svizible x Brembo" sto u prevodu znaci, maximamalna brzina ne smije produziti put kocenja dalje od vidljivog. Sve ostalo je igra na srecu, i nema nikakve veze sa iskustvom i vjestinom. Iskusniji / vjestiji vozaci ce imati vise sansi da izbjegnu neocekivanu pizdariju, ali u situaciji poput ove, E=mc2 vazi za sve podjednako. Baš ovako, mora da se vozi shodno onome što se vidi. Predpostavke tipa "valjda neće" se ne važe već obrnuto. Na slepo se vozi samo na reliju i to ako se apsolutno veruje suvozaču. U Srbiji sve više se javljaju totalno nenormalne i nelogične sitacije, pa samim tim i nepredvidive za normalno poimanje vožnje. Jeste ovde traktor prešo nepropisno na levu stranu al bi se isto desilo i da je bio parkiran sa gumi defektom il zaustavljerna kolona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1386 Napisano Mart 14, 2011 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan A evo dela njihove voznje koji je predhodio bliskom susretu : http://www.youtube.com/watch?v=7_B6cmUAyDI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Mart 14, 2011 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan U subotu sam odvalio 500km po Vojvodini, i nisam bio sasvim opušten, slično ovoj situaciji, u toku su predsetveni radovi i dosta je bilo blata na asvaltu na mestu gde traktori izlaze sa njiva, zato oprez! Inače klinci su turpijali skutere, brzina je recimo bila 80-90km/h. Jbga, sheet happen's, zato opet oprez, nepregledna krivina je uradila svoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantelija 192 Napisano Mart 14, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan Ova dvojica su ga trazila svecom. Preticanje na punoj liniji, zaleganje u krivini, voznja na maksimumu, cudi me i da su dovde dosli citavi. Kako bi vozili da su imali neke jace masine? Inace ne vidim da je traktorista pogresno skrenuo, rekao bih da je na tom mestu isprekidana linija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...