tibor 470 Napisano Mart 11, 2011 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan molim vas, pravio bih nogostupe za moju shadow-ku pa me interesuje ko u okolini ili u novom sadu ima masinu za secenje lima (moj je 3mm)pa bi mi na tim parcadima trebalo useci par oblika, laserski ili plazma. ima u gsp-u masina za secenje ali da mi oni iseku moram jesti go... a to mi se svakako ne radi... pa ako ima neko informaciu za pomoc p.s a moze i dalja lokacija pa aks-om regulisati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Mart 11, 2011 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Imas kod csilaga kad ides prema centru s leve strane kovacka radnja hephaistos ima tabla,on je moj brat,radi usluzno secenje plazmom,geza se zove, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...