Enduro_Maniac 18 Napisano Mart 9, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha WR400F enduro/supermoto , Honda Z50Gorilla Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju moja Yamaha wr400f , 2000 godiste , registrovana . Supermoto , Renthal volan, CRD auspuh , acerbis protektori ruku , Led stop svetlo, prednja maska i blatobran od novog modela , slajderi na osovini , 320mm disk , odradjen servis [novo ulje,plocice,filteri,semerinzi u viljuskama ,lezajevi na zadnjem amortizeru, motor u odlicnom stanju , bez ulaganja . cena po dogovoru , 063-711-9732 "Moze za igranku a moze i za plug " 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Mart 9, 2011 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, pelep motor! Kao da nije vozen! Srecno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro_Maniac 18 Napisano Mart 9, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha WR400F enduro/supermoto , Honda Z50Gorilla Prijavi odgovor kao problematičan hvala 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Mart 10, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan A posle Gile? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro_Maniac 18 Napisano Mart 11, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha WR400F enduro/supermoto , Honda Z50Gorilla Prijavi odgovor kao problematičan neki noviji SM ... nece mene lako naterati da predjem u R-ove hehehe 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro_Maniac 18 Napisano Mart 28, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha WR400F enduro/supermoto , Honda Z50Gorilla Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da dodam , imam uz nju i par kros tockova 19-21 , komplet ( diskovi,nov lancanik 48zuba + gume ) prednji duzi blatobran za kros kombinaciju ... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 301 Napisano Mart 28, 2011 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan koja je cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro_Maniac 18 Napisano April 12, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha WR400F enduro/supermoto , Honda Z50Gorilla Prijavi odgovor kao problematičan 3000 sa oba seta felni , a 2800 bez jednog (po izboru) ... na mene se vodi motor , bez skorijih ulaganja ... nisam cesto na forumu pa me kontaktirajte na mob 063/711-9732 ako ima jos ozbiljnih kupaca mogu malo i da spustim !!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...