Jump to content

Moto Zajednica

HONDA XL 600 R 1985-o EKSTRA STANJE !!!!!

Recommended Posts

• Drug član, 1030 postova
  • Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999

Registracija je kod nas skuplja zbog nase jebene ekoloske takse . S obzirom da smo prva ekoloska opstina u srbiji , dali sebi pravo pa nas deru . A i kada se prenosi iz jednog u drugi grad skuplja je registracija nego ponovna u istom mestu.

Sto se igleda motora tice uopste nisam narusio njegov fabricki izgled ( nista vise od onog sto je bio ) sem farbe . Koja i onako ne bi prosla kolekcionarima u oci . Opet kazem to sto sam ulozio puno vremena i da li ce da ga neko vozi u blato ili nece bas me briga . Realna vrednost ovog motora je 800 EVRA kao i sto ga je Aca platio . E sad sto smo mi pravi ( naglasavam PRAVI ) ljubitelji motora pa smo glupi i ulozimo jos 800 ili 1000 evra da ga sredimo i to vise nije bitno . Akao neko oce dacu ga za 800 evra bez masine kakav je i bio . A za farbu ima celokupne nove plastike za 100 evra . Tako da vise za cenu nemam pojma dogovorite se izmedju sebe sami .

I onako na ovom forumu ima dosta pametnih ( ne vredjam nikog ) pa retko ko vise i kupuje motore sa foruma . U vecini NAGLASAVAM vecini slucajeva vide motor na nekom drugom sajtu .

A i super ovako sto pojedini cekaju da pada cena . Jos koji dan i vise nije na prodaju . Ostaje klinac da ga vozi .

Pozdrav svima i hvala na komentarima , bolje ovako negoda stoji negde na 100-oj strani oglasa .

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2318 postova

drazo nemoj da te ovo pogadja. cinjenica je da motor ekstra i da nema ulaganja a pre svega nema cimanja, gubljenja vremena i vucaranja sa majstorima.

Sa jedne strane 100 evra je puno ali onome kome je to puno ne treba da vozi motor.

Pokusaj da se snadjes za pare i ostavi motor sebi.

Ha ha ha . Nemoj nista da brises druze .

I onako cu ga stvarno za neki dan necu vise prdavati . Podneo sam za kredit i treba im jedno nedelju dana da mi odobre . Tako da posle bas me briga ostace sigurno kod mene jer znam da niti ga mogu prodati po razumnoj cenu u odnosu kvalitet i cena .

Nema ljutnje samo tako tu smo da dajemo svoja misljenja i ostalo .

• Podržavam 1

Imam druze skuter nije mi potreban . Ipak hvala na ponudi .

Inace motor je prodat pre 10 minuta .

• Podržavam 1

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja