draza 548 Napisano Mart 9, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju XL 600 R 1985-o godiste . U ekstra stanju . Zimus resturiran do najsitnijeg detalja . Masina ekstra , zamenjene gumice ventila ( original honda 55 evra ) . Ostalo u masini u ekstra stanju ( sve je promenio vlasnik pre mene i ako nekog interesuje stavicu link da se uveri sta je sve promenjeno ) . Ima dva izduva od kojih je jedan protocni i cuje se babaroga a drugi je kutija za alat . Lanac i lancanici novi ...... Zamenjeno ulje i filteri . Na motoru jedino fali prekidac zadnje kocnice za stop svetlo . Ako neko ima kupio bi prekidac za stop svetlo . Na motoru nema ni trunke ulaganje ( jedino gorivo i nista vise ) . E sada ono naj vaznije . Ne pitajte koliko me je sredjivanje izaslo !!!!! CENA 1700 evra . 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 9, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar fazon . Ali mogu odma da kazem da je to fiksna cena i da ispod toga sigurno necu da spustim . Motor i masina su ekstra pa neka ostane kod mene . Neka sedi tamo pa kad klinac poraste neka vozi . Necu da poklanjam jer je ekstra primerak . Pozdrav !!! Naravno moze neka razumna zamena . Prednost VFR ili neki NAKED . 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Donsaiko 41 Napisano Mart 9, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: Yamaha XVS 650 Dragstar Prijavi odgovor kao problematičan prelep je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Mart 9, 2011 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan Staaaaaaaaaaaaaaaa??? Vec na dobos??? Srecno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Mart 10, 2011 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, ako nije tajna, gde si kupio ovaj sundjer za korman? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Mart 10, 2011 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, ako nije tajna, gde si kupio ovaj sundjer za korman? Renthal sundjer se dobija uz Renthal korman. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 10, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Sundjer , stitnike za ruke i jos neke sitnice sam kupio u Grckoj proslog leta . Bagatelne cene samo sto sam iso motorom pa nisam mogo da ponesem nakupovao bi se ja svacega . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Mart 10, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas930054/gilera_runner_vxr_200/ Nudim u zamenu uz dogovor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 10, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Nista mi to ne znaci imam nov skuter . Tako da samo neki veci motori dolaze u obzir . Pozdrav !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 817 Napisano Mart 11, 2011 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je stvarno kolekcionarski primerak, samo zbog cene je i interesantan samo kolekcionarima. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Mart 11, 2011 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je stvarno kolekcionarski primerak, samo zbog cene je i interesantan samo kolekcionarima. Pa ti, Marko, vec mozes da se zavedes pod kolekcionare ( sobzirom koliko motora posedujes ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 11, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Nije tacno druze . Cena je srazmerna kvalitetu motora . Ima da se nadje i za upola para i noviji motor . Ali onda jos 1000 za sredjivanje . Onaj ko nije sredjivao motor ne zna koliko para treba . Aci je trebalo oko 600 evra da sredi masinu ( moze da se da za primer koliko kostaju nove gumice koje sam ja zamenio sve 5 gumice 55 evra ) . I ja da ne pricam koliko sam ulozio truda ( manje vise novca jer ja nisam imao toliko ulaganja kao Aca ) . A evo i linka pa pogledajte sta je ostalo staro u motoru . Skoro nista , svaki lezaj je zamenjen novim . Pa onda peskarenje rama , farbanje ....... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/59144-honda-xl-600-r-1985god-resturacija/ 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 817 Napisano Mart 12, 2011 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je stvarno kolekcionarski primerak, samo zbog cene je i interesantan samo kolekcionarima. Pa ti, Marko, vec mozes da se zavedes pod kolekcionare ( sobzirom koliko motora posedujes ) hahahah Drazo druze mozda sam se malo lose izrazio. Ova XLka neverovatno dobro izgleda. Cak toliko dobro izgleda da bi meni bilo zao da je vozim bilo gde nego bi je samo gledao. Jos plus je uradjena masina znaci ko god je uzme miran je bar 10 godina. Zato sam i rekao da ce , nazalost, samo kolekcionari (i zaljubljenici ) moci da razumeju zasto vredi svaki evro. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 12, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si druze . A razumece i oni koji su se opekli kupovoniom dobrog motora pa posle izvesnog vremena nesto crkne , onda popravke pa motor izadje vise nego duplo mladji . Tako da ko hoce dobar motor mora da plati . Ne mislim to za moj nego uopse za sve motore . Nema drugari dobro i jeftini . Sve to ima neku skrivenu manu ili slicno . Pozdrav !!! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 17, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi ko je zainteresovan moze mala korekcija cene . Zamena za stariji VFR !!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nervoznilik 0 Napisano Mart 17, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Backi Petrovac - (Novi Sad) Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ce jedino biti steta uterati u blato gde mu je mesto, za izlozbu extra, ponudi ga hondi stavice ga u muzej sigurno, najlepsi XL koji sam video i naravno proklinjem sudbinu sto nemam para da ga kupim posto planiram jedan vaki Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 24, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Cena 1500 evra . Opet da ponovim moze zamena za vfr ili nesto slicno starije generacije . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 25, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Danas provozao motor 200 i nesto km. I da kazem odlicno se ponasa . Voznja je bila iskljucivo po asfaltu . Potrosnja 3.8 na 100 km ( moje voznje ( znaci nisam ga zalio uopste jedino 110 nisam nikad preso ) ali krivine i ostalo ....... ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6451 Napisano Mart 25, 2011 Enduraš, 6403 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Moze i manje, ponekad mi je sa njim potrosnja bila 3,5 na 100 - magistralni putevi, brzina oko 80 km/h Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 4, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi doslo prolece pa malo offroad voznjice ....... Cena podlozna dogovoru . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 6, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan -Zamenjene gume i stavljene putne . Naravno kupac dobija i gume za sumu . -Zamenjen prenos i sada ide mnogo lakse i brze na asfaltu . Smanjio mi je potrosnju na manje od 3.5 l. Tako da kupac dobija 3 prednja ( nova ) i 2 zadnja ( nova ) lancanika pa moze da bira prenos za sumu ili sa asfalt . Naravno i dalje cena je podlozna dogovoru . Moze i zamena za nesto interesantno . Prednost VFR i moja daoplata . Slike za neki dan samo da se ovo grozno vreme popravi . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 8, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ljudi stutra istice registracija . Znaci spustam cenu i eto ko hoce moze da dodje do dobrog motora . Sada su moguce zamene za dr 800 big , teneru , africu ........ ili slicno . Sve kombinacije moguce . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano April 8, 2011 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan Au druze, pa ti tako sredjen motor sa toliko delova uz njega, bukvalno poklanjas! Ne mogu da verujem da niko nije zainteresovan nakon tvoje "prezentacije" kako su tekli radovi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano April 8, 2011 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Najlepši xl ubedljivo ,srećno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano April 8, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Gliser Opatija + Johnson 40 + 2 elise ( 13pitcha) + elanova prikolica !? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...