Nadalina 883 Napisano Januar 7, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan si za prodati yugica. Ne, ne... Jugic, dusa moja, sve moje... To se ne prodaje- to se voli.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Januar 15, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan si za prodati yugica. Ne, ne... Jugic, dusa moja, sve moje... To se ne prodaje- to se voli.... tako je jugo se voli ewo mog mališana i dok sam nekada vozio čopera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gorancha 49 Napisano Januar 19, 2010 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: KN13DN Prijavi odgovor kao problematičan i dok sam nekada vozio čopera Oci me izdale,koje je ovo mace?Da ne bude,nedaj boze, zabune,mislim na bike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegavi 18 8 Napisano Januar 22, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Nadalini , i nadam se da cemo se prepoznati . Jer prodaja Jugica jos aktuelna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Januar 22, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Nadalini , i nadam se da cemo se prepoznati . Jer prodaja Jugica jos aktuelna? Otpozdravljam! Ma, Jugic nije nikad ni bio na prodaju... To oni, onako... Jugic je tu da se voli i cuva... A, kada i motor dodje- Jugic ostaje tu da se voli... Jos jednom, pozdrav... I da razresimo misteriju: Nadalinin Jugic nije na prodaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Januar 22, 2010 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Misa Pacov licno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Januar 24, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jugic je naravno da se voli i cuva kad nemas pare za audi tt u drugom slucaju, baciti niz liticu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GMH 3 Napisano Januar 24, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: AJDOVŠČINA SLO Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene pre godinu dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Januar 25, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan @ sszgo Necu se spustati na nivo komentarisanja necijih finansija... Pozdrav svima od Nadaline- Nadaline sa crvenim Jugicem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2829 Napisano Januar 25, 2010 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene pre godinu dana Pozlatio si ga . Koje je godiste ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3317 Napisano Januar 25, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5454 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da je 1976 pise na videu , ja sad malo guglah.To bi trebalo da je to.Kakvu dubinu ima zvuk brrr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 25, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da je 1976 pise na videu , ja sad malo guglah.To bi trebalo da je to.Kakvu dubinu ima zvuk brrr Samo se vidi da covjek ima posla sa "cvajtarama", jer pali GW kao da je MZ (turira ga "nervozno" kao dvotaktasa). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andro LUD :-))) 0 Napisano Januar 26, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Andrija Pozega...crni burgman650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Januar 30, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @ sszgo Necu se spustati na nivo komentarisanja necijih finansija... Pozdrav svima od Nadaline- Nadaline sa crvenim Jugicem! i ja imam crvenog jugica trosi 10 litara ide 50 na sat 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Januar 30, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan @ sszgo Necu se spustati na nivo komentarisanja necijih finansija... Pozdrav svima od Nadaline- Nadaline sa crvenim Jugicem! i ja imam crvenog jugica trosi 10 litara ide 50 na sat Nemoj da zezaš, YYugo je vrh auto. Nego si ti navikao na performanse na Yamassi, a i mnogo si se nabildovao, ne može mučenik da povuče tu massu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Januar 31, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Chemu to provociranje choveka u 5 razlichitih tema? ??? Takodje me interesuje kada cesh da skapirash da te dotichni ne konstatuje i ne odgovara na tvoje maliciozne poruke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Januar 31, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pametnija posla. Evo, u ovoj cu da prestanem, al zato sto nije u off-topicu. Opusti se, ako ti smeta nemoj čitati. Smeta i meni štošta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prpa_zr 1 Napisano Januar 31, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Nesto ti zardjao auto... ;D Nije zardjao to je kamuflaza! :D ej kad smo kod kamuflaže.. ja imao takvu plavu beru.. služio na somborskom aerodromu 2006. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Januar 31, 2010 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan SPORTAUTO - Goran,Vrsac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maus 57 Napisano Februar 4, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Ljubljana - Slovenija Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-10RR, S-KTRC, KIBS, Performance - 2017 Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene.... nisam lep ali imam reumu :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Februar 4, 2010 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene.... nisam lep ali imam reumu :D Ti mora da gadno przis to yamahu cim vozis u takvoj opremi,svaka cast.Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maus 57 Napisano Februar 4, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Ljubljana - Slovenija Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-10RR, S-KTRC, KIBS, Performance - 2017 Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene.... nisam lep ali imam reumu :D Ti mora da gadno przis to yamahu cim vozis u takvoj opremi,svaka cast.Poz Ne porićem, da nekad ne vozim prebrzo (kajem se zbog toga ) i da nekad ne poćešljam koleno (ako me malo zasvrbi ), ali oprema koju imam , je samo zbog moje sigurnosti. Za opremu koja me štiti, nikad nisam žalio nijednog dinara. Mislim, da nijedan motorist, ne bi smeo da vozi bez zaštitne opreme (to je moje mišljenje). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jama1100 10 Napisano Februar 5, 2010 U prolazu, 82 postova Lokacija: Slo Prijavi odgovor kao problematičan evo mene uvjek tamo kud je klopa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Afrika Twin 650 0 Napisano Februar 5, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Maradik-Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Branislav Atanackovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 6, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Branislav Atanackovic Branislave bas dobro izgledas... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...